Να φύγουν τα ΜΑΤ από την Κω! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/02/2016

Να φύγουν τα ΜΑΤ από την Κω!

Δυστυχώς η διαπλοκή των διοικήσεων του Στρατού και της Αστυνομίας με τα φασιστικά φραγκοκατευθυνόμενα πολιτικά κόμματα έχει ολέθριες εθνικές συνέπειες. Εκτός από την απαράδεκτη στάση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην πρόσφατη τραγωδία του Αιγαίου, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει μεγάλη ευθύνη για την τακτική, που ακολουθεί στην Κω.

Τα ΜΑΤ στην χθεσινή (14/2/2016) συγκέντρωση των κατοίκων στο Πυλί, επέδειξαν για ακόμα μία φορά απαράδεκτη συμπεριφορά, πετώντας δακρυγόνα μπροστά σε γυναίκες και παιδιά! Αυτός είναι ο "ανδρισμός" του φασιστικού κράτους, που προσπαθεί απεγνωσμένα να παραχωρήσει το Αιγαίο στους δυτικούς και στους Τούρκους.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ της Ελληνικής Αστυνομίας θα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από το νησί και να μην προσπαθήσουν δια της βίας να επιβάλλουν το φασιστικό σχέδιο της συγκυβέρνησης της προδοσίας. Είναι ντροπή και αίσχος να αντιτίθεται ολόκληρο το κράτος απέναντι στους κατοίκους, που τόσα χρόνια έχει φροντίσει να ξεχάσει αφήνοντάς τους στο έλεος του Θεού και της θάλασσας.

Μόνη η Κως απέμεινε να αγωνίζεται προκειμένου να μην παραχωρηθεί και το πέμπτο ακριτικό νησί στον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Χίος, η Σάμος, η Λέσβος και η Λέρος θα παραδοθούν λίαν συντόμως στα αδηφάγα νύχια των φράγκων γραφειοκρατών της Ε.Ε. μετά την προδοσία όλων των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου, εξαιρουμένων των ακραίων (ΚΚΕ, χρυσή αυγή).

Η κατάσταση στο Αιγαίο μέρα με την ημέρα χειροτερεύει και κανείς δεν πρέπει να μείνει απαθής ή αμέτοχος! Έχουμε όλοι ευθύνη απέναντι στους ακρίτες (και όχι μόνο) νησιώτες συμπολίτες μας και πρέπει να σταθούμε στο πλάι τους, με όποιες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας!

Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδρειωμένη
Χαίρε, ω! χαίρε, Ελευθεριά!

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ15 Φεβρουαρίου, 2016 22:28

    Δεν θα ήταν ότι πιο γνήσιο και αληθινό αν έστω ένα τμήμα των διαμαρτυρούμενων αγροτών είχε συμπαρασταθεί στον αγώνα των κατοίκων της Κώ της Μυτιλήνης της Χίου;
    Δεν θα συγκινούσε το πανελλήνιο μια κίνηση συμπαράστασης;
    Αλλά οι εντολές είναι:διχόνοια μίσος και καταστροφή κάθε αξίας.
    Αντί να πάνε οι αγρότες στη βουλή να ζητήσουν το δίκιο τους από αυτούς που έχουν εντολή να τους εξοντώσουν ας πάνε στα νησιά μας να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αδελφών τους.
    Το αιώνιο πρόβλημα αυτού του τόπου είναι η διχόνοια και το βόλεμα.
    Ως πότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή