Κως: Αντιστέκεται στον φασισμό! (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/02/2016

Κως: Αντιστέκεται στον φασισμό! (2)

Στην Κω ο αγώνας προκειμένου να μην παραδοθεί το νησί στους Ευρωπαίους από τους εν Ελλάδι υπηρέτες τους, κορυφώνεται. Ένας αγώνας που αποδεικνύεται άνισος αφού οι υπηρετούντες την εθνική μειοδοσία έδωσαν εντολή στα ΜΑΤ να κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί και να ασκήσουν βία στις δίκαιες διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Οι "προοδευτικοί" "ριζοσπάστες" "αριστεροί" του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους "πατριώτες" των ανεύθυνων Ελλήνων χρησιμοποίησαν ωμή βία προκειμένου να πνίξουν την φωνή των κατοίκων της Κω, που αντιστέκονται ακόμα στην δημιουργία κέντρου υποδοχής στο νησί τους.

Το απαύγασμα της σάπιας δημοκρατίας που επικρατεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ήταν η φασιστική επίθεση των ανδρών(;) των ΜΑΤ στον ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής εφημερίδος kosnews24, παρουσία του αστυνομικού διευθυντού! Το έγκλημά του; Αποθανάτιζε με τον φακό του τα "κατορθώματα" της αγριότητος των ΜΑΤ και τον θάνατο της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η Κως αντιστέκεται ακόμα στον φασισμό, αλλά η Ελλάδα αργοπεθαίνει αιμόφυρτη από την βιαιότητα του Ευρωπαϊκού φασισμού. Οι "αριστεροί", "δεξιοί", "κεντρώοι", ακραίοι προδότες του τόπου, ο καθένας από το δικό του πόστο, ασπάστηκαν την φασιστική νοοτροπία της Δύσης και των Φράγκων και αφανίζουν καθημερινά την Ελλάδα μας.

Ως πότε θα μένουμε απαθείς και αμέτοχοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου