Ο εΦΙάΛτΗΣ υπουργός Παιδείας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/11/2015

Ο εΦΙάΛτΗΣ υπουργός Παιδείας

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα από τους πολιτικούς που υποτίθεται πως είναι οι υπηρέτες και φρουροί του έθνους. Ο τραγικός και απαράδεκτος υπουργός της Παιδείας (!) και των Θρησκευμάτων προκάλεσε για ακόμα μια φορά με την εμπάθεια που εξέφρασε μέσα από την υποτιθέμενη ιστορική ασχετοσύνη του. Ως υπουργός της Παιδείας επανέλαβε την επαίσχυντη παλαιότερη τοποθέτησή του που στρέφεται εναντίον της ιστορίας της Ελλάδος και αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων.

Όσοι, ελάχιστοι, από τους "συναδέλφους" του στην συγκυβέρνηση αντέδρασαν, προέβησαν σε τετριμμένες υποκριτικές χλιαρές δηλώσεις χωρίς, ωστόσο, να απαιτήσουν την άμεση αποπομπή του από την κυβέρνηση και το υπουργικό αξίωμα. Ακόμα και οι -τάχα- "πατριώτες" ανεύθυνοι Έλληνες, αντί να ζητήσουν την κεφαλή του «επί πίνακι» αρκέστηκαν στο να συγκρουστούν με τους εταίρους τους στον ΣΥΡΙΖΑ για την φορολόγηση της ... μπύρας! Αυτές είναι οι προτεραιότητες των Ελλήνων πολιτικών!

Ο συγκεκριμένος υπουργός επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ή που την δημιουργεί, να προκαλεί υβρίζοντας πότε την Πίστη μας και πότε εκφράζοντας ασυνάρτητες ανιστόρητες ηλιθιότητες χωρίς να τον απασχολούν οι συνέπειες γιατί ξέρει καλά πως ολόκληρο το πολιτικό σύστημα υπηρετεί τον ίδιο σκοπό. Ποιος άλλωστε μπορεί να λησμονήσει πως και η προηγούμενη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είχε ανάλογη συμπεριφορά; Σε αυτούς που έχουν ασθενική ή επιλεκτική μνήμη είναι χρήσιμη η υπενθύμιση της επιστολής του τότε προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γιώργου Παρχαρίδη προς τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αύριο, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, στις 16:00 στο Σύνταγμα είναι προγραμματισμένη Παμποντιακή διαδήλωση όπου όλοι θα πρέπει να είμαστε παρόντες δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους εφιάλτες του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Θα πρέπει όλοι να απαιτήσουμε την εφαρμογή του άρθρου 2 του εν γένη αίσχιστου νόμου 4285/2014 που, όμως, σωστά προβλέπει (παράγραφος 1) για «όποιον με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, [...]» και ιδιαίτερα (παράγραφος 2) «Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 − 25.000) ευρώ». Εκτός κι αν ο συγκεκριμένος νόμος προστατεύει αποκλειστικά και μόνο τις σεξουαλικές ανωμαλίες και το Εβραϊκό ολοκαύτωμα...

4 σχόλια:

  1. Ενω ασχολουμεθα και δικαιως,με τον κοινο προβοκατορα Φιλη,με την υπ.αριθμ. 39 Πραξη του Υπουργικου Συμβουλιου, την 2.11.15 ξεκινησε η διαδικασια για την παραχωρηση,των 14 περιφερειακων αεροδρομιων,στην Fraport. Επισης ανακοινωνουν ειδικες φορολογικες ζωνες,στην Β.Ελλαδα(Κινεζοποιηση με εθνικο κινδυνο) και τα κοκκινα δανεια πωλουνται στο εξωτερικο.Ολα αυτα τις τελευταιες ημερες.Εχω ομως μια απορια....εκεινος ο υπερπατριωτης ο Καμμενος,που δινει μαχη για τις μπυρες,για τον Φιλη πως αντεδρασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να θυμίσω πως πριν από αρκετούς μήνες είχε πει σε εκπομπή του κ. Λοΐζου στο tvkosmos μετά από δική σας πίεση αν θυμάμαι καλά κύριε Βολουδάκη, ότι αν ο Τσίπρας δεν κάνει πράξη τις προεκλογικές του δηλώσεις της 25 Ιανουαρίου 2015 τότε ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές θα πάψουν να στηρίζουν τον Τσίπρα. Σήμερα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταστροφή όλων μας. Ντροπή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί μέσα σ' όλον αυτόν τόν κουρνιαχτό από τίς δηλώσεις του ανιστορήτου εθνομηδενιστικού τυροβάρελου, δέν πρέπει νά διαλανθάνη τής προσοχής μας ότι ο λαός μας έχει γιά τήν περίπτωσή του μιά πολύ σοφή παροιμία: "Ό,τι σκατά καί τό φτυάρι". Άς μήν ξεχνάμε λοιπόν τόν πολιτικώς προϊστάμενό του, ο οποίος (ειρήσθω εν παρόδω) όλο γκάφες κάνει αφού είναι αγράμματος καί απαίδευτος!
    Την Ελλάδα τήν κυβερνά ένας εσμός επικινδύνων εθνομηδενιστών, τούς οποίους όμως εξέλεξαν διά τής ψήφου τους (άλλοι αφελώς καί άλλοι ενσυνειδήτως) δύο εκατομμύρια ανθέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλληνα φτύσε επιτέλους την καραμέλα που σου πλασάρουν τόσα χρόνια ότι όλοι είναι άχρηστοι , όλοι είναι τα ίδια σ... κλπ κλπ και σε κρατάνε στην αποχή. Πήγαινε ψήφισε και τιμώρησε τους. Η μήπως είσαι ευχαριστημένος με το να σε κυβερνάει το 23%.
    Ψήφισε και πες όχι στα κόμματα του μίσους και του εθνικού διχασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή