Άλλα ήθη; ΟΧΙ στην Ελλάδα μας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/10/2015

Άλλα ήθη; ΟΧΙ στην Ελλάδα μας!

Οι αμοραλιστές επιδρομείς της ονομαζόμενης "αριστερής" κυβέρνησης, προσπαθούν συντονισμένα και επιμελώς να εισάγουν νέα ήθη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και στις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών. Παρατηρήστε προσεκτικά τις κρίσιμες συναντήσεις στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης και αυτής όπου υπογράφηκε η τρίτη δανειακή σύμβαση που έδωσε την χαριστική βολή στην Ελλάδα: Όλες έγιναν ημέρα Κυριακή με επιλογή της Ελληνικής(;) κυβέρνησης!

Στο εσωτερικό της χώρας παρατηρείται το ίδιο ... "φαινόμενο": Όλες οι σημαντικές συνεδριάσεις έχουν μετατοπιστεί πάντοτε για τις Κυριακές: Η συνεδρίαση για την εκλογή του προέδρου της Βουλής, αλλά και η συζήτηση για το νέο πολυ-νομοσχέδιο όπου θα περάσουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που επιθυμεί η κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια των "εργοδοτών" της.

Αυτοί είναι οι "αριστεροί" φασίστες που το "ΟΧΙ" το κάνουν "ΝΑΙ" και την απαίτηση του λαού για παύση της πολιτικής της λιτότητος την μετατρέπουν σε σκληρότερα και ακόμα πιο αντιλαϊκά μέτρα! Αυτοί είναι οι αμοραλιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αλλοίωση της Ελλάδος και η μετατροπή της σε ένα αθεϊστικό κράτος για πρώτη φορά στην ιστορία της! Η Ελλάδα ξεχώριζε ανέκαθεν από όλα τα έθνη γιατί από τα χρόνια των αρχαίων προγόνων μας, από κτίσεως κόσμου χωρίς υπερβολή, ήταν η χώρα όπου πάντοτε οι κάτοικοί της ήσαν θεοσεβούμενοι και ποτέ άθρησκοι!

Συνυπεύθυνοι σε αυτήν την προσπάθεια εξαφάνισης του Ελληνικού έθνους και στην μετατροπή του σε αθεϊστικό προτεκτοράτο της Δύσης, είναι όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες βο(υ)λευτές γιατί κανείς δεν επεσήμανε το γεγονός και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Όλοι είναι σύμφωνοι και συνένοχοι με μία κυβέρνηση που δεν έχει επαρκή ψήφο εμπιστοσύνης με δεδομένο το ότι έχει μόλις τέσσερις (4) ψήφους περισσότερους από το ελάχιστο που της επιτρέπεται για να ασκήσει τα καθήκοντά της.

Οι Έλληνες πολίτες, όμως, έχουμε χρέος να εναντιωθούμε σε αυτή την πρακτική! Δεν θα γίνει η Κυριακή μια μέρα σαν όλες τις άλλες επειδή έτσι θέλουν οι ξένοι προς το Ελληνικό ήθος κυβερνήτες και οι συνένοχοι μαζί τους βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου! Ως εδώ η ανθελληνική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων που κατά τα λοιπά παρουσιάζονται ως ... ευσεβείς!

Η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντί της στην προσπάθεια που κάνει για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος. Δεν θα της επιτρέψουμε ούτε να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο. Να είναι βέβαιοι όλοι οι ... αχαρακτήριστοι Έλληνες βο(υ)λευτές που ονειρεύονται μια νέα άθρησκη Ελλάδα, πως όχι απλά δεν θα ευοδωθούν τα σχέδιά τους, αλλά αυτά θα σημάνουν το τέλος της πολιτικής τους καριέρας, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Όσοι ονειρεύονται και επιθυμούν την αθεΐα, τα σύνορα είναι ανοιχτά για να πάνε να ζήσουν όπου θέλουν στην Δύση! Εδώ είναι η Ελλάδα όπου ψυχή της είναι η Ορθοδοξία! Έτσι την βρήκατε την χώρα μας, κύριοι, και έτσι θα παραμείνει! Κανείς δεν σας υποχρέωσε να είστε κάτοικοί της εάν αυτό σας ενοχλεί ή σας κάνει να ντρέπεστε!

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ09 Οκτωβρίου, 2015 14:00

    Είχα ακούσει σε ομιλίες του μακαριστού π . Αθανασίου Μυτιληναίου ότι ο Χίτλερ εξαπέλυε τις επιθέσεις του τρίτου Ράϊχ στα ορθόδοξα κράτη πάντα ημέρα Κυριακή και ότι την εντολή αυτή την έδιδαν οι αποκρυφιστές μάγοι που είχε και ο Χίτλερ αλλά και ο Στάλιν. Τελικά μήπως ο "πρωθυπουργός της χώρας" δεν είναι άθεος αλλά σατανοκρατούμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ09 Οκτωβρίου, 2015 14:12

    Δεν εννοώ βέβαια, μην παρεξηγηθώ, ότι ο άρχοντας του κόσμου τούτου εξισώνεται με τον Άγιο Τριαδικό Θεό,ως ένας άλλος θεός,μόνο και μόνο επειδή κάποιοι τον λατρεύουν και εκτελούν τις εντολές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή