Νέα τελεσίγραφα των δυτικών - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/10/2015

Νέα τελεσίγραφα των δυτικών

Την ώρα που όλα τα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως της πατρίδος μας είχαν ως πρώτο θέμα τους το τι θα γίνει με την αρχηγία στην υπό διάλυση ΝΔ, οι Ευρωπαίοι "εταίροι" της Ελλάδος μετά το πέρας της χθεσινής (5/10/2015) συνεδρίασης του eurogroup έδωσαν δύο νέα τελεσίγραφα που συνεπάγονται ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην ήδη καταρρακωμένη Ελληνική οικονομία.

Το πρώτο τελεσίγραφο ορίζει πως εντός δέκα ημερών, μέχρι 15 Οκτωβρίου 2015, θα πρέπει να εφαρμοστούν τα πρώτα μέτρα από τον μακρύ κατάλογο των 48 "μεταρρυθμίσεων" που συμφωνήθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των δανειστών, προκειμένου να εκταμιευθούν τα 2 δις ευρώ που θα δοθούν στην Ελλάδα ως "ελεημοσύνη".

Μέσα σε δέκα μέρες, λοιπόν, η κυβέρνηση καλείται να:
[-] παρουσιάσει ισοδύναμα μέτρα του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, εάν τελικά αποσύρει το μέτρο,
[-] κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων, αυξάνοντας τα επιτόκια, μειώνοντας των αριθμό των δόσεων, αλλά και τον αριθμό αυτών που δικαιούνται αυτήν την ρύθμιση,
[-] να βρει μία αποτελεσματική λύση στην διαχείριση του μεγάλου προβλήματος των τραπεζών που είναι τα λεγόμενα "κόκκινα" δάνεια,
[-] να δώσει σαφή κριτήρια για τον ορισμό της πρώτης κατοικίας που εξαιρείται των πλειστηριασμών,
[-] να θεσπίσει νέες ποινικές κυρώσεις προκειμένου να παταχθεί η φοροδιαφυγή,
[-] να επεκτείνει το μητρώο τραπεζικών συναλλαγών ώστε να παρέχεται ιστορικό σε βάθος δεκαετίας,
[-] να προωθήσει σχέδιο για την χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών και την μείωση της χρήσης των μετρητών,
[-] να εφαρμόσει σε εθνικό επίπεδο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα,
[-] να αναδιαρθρώσει τις αστικές συγκοινωνίες,
[-] να υλοποιήσει την πρόταση του ΟΟΣΑ που προβλέπει το "άνοιγμα" του επαγγέλματος του φαρμακοποιού, και τέλος,
[-] να επιταχύνει την ιδιωτικοποίηση των δεκατεσσάρων (14) περιφερειακών αεροδρομίων.

Κάθε ένα από τα παραπάνω μέτρα είναι ένα κομμάτι από το puzzle της δυτικής πολιτικής και του σχεδίου της για την πλήρη υποταγή της χώρας μας. Ειδικά, όμως, το μέτρο για τα αεροδρόμια είναι ο τρόπος της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας μας. Οι δυτικοί περιμένουν ανυπόμονα την εκποίηση των αεροδρομίων και την εγκαθίδρυση των εταιρειών και των μυστικών τους υπηρεσιών σε καίρια σημεία της Ελλάδος.

Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε και να μην επιτρέψουμε να αλλάξουν χέρια τα αεροδρόμια της χώρας μας και πολύ περισσότερο να μην γίνουν οι απόγονοι των Φράγκων διαχειριστές του ποιος εισέρχεται και εξέρχεται στην Ελλάδα μας.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο τελεσίγραφο των δανειστών, η κυβέρνηση οφείλει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να έχει εφαρμόσει όλα τα υπόλοιπα μέτρα, αλλιώς δεν πρόκειται να υπάρξει αξιολόγηση του Ελληνικού προγράμματος και περαιτέρω ... "ελεημοσύνη" από τους δυτικούς.

Ως πότε η Ελλάδα μας θα δίνει λόγο και θα εφαρμόζει την φράγκικη πολιτική προκειμένου να έχει δανεικά χρήματα; Φτάνει πια με τους υποτελείς πολιτικούς! Δεν μπορεί η πατρίδα μας να είναι με το κεφάλι σκυμμένο επειδή έτσι θέλουν κάποιοι υπάλληλοι της Δύσης! Ως εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου