Φθάνει η αθλιότητα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/09/2015

Φθάνει η αθλιότητα!

Περίπου πριν από 20 χρόνια γελούσε όλο το πανελλήνιο με την παρουσία του και ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις του στο περίφημο κακόφημο "κανάλι 67", το οποίο προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ με τι έσοδα λειτουργούσε.

Είναι ο άνθρωπος που εισήγαγε στην Ελληνική πραγματικότητα τον frappé και την pizza και κάπου στο ενδιάμεσο την πολιτική του καφενείου. Είναι ο άνθρωπος του οποίου το υβρεολόγιο και η απαράδεκτη φρασεολογία δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική -και όχι μόνο- τηλεόραση.

Αυτόν τον άνθρωπο επέλεξε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο για να διοχετεύσει την ψήφο των αγανακτισμένων Ελλήνων. Το σύστημα τοποθέτησε έναν δικό του άνθρωπο που υποστηρίζει πλήρως την Ευρωπαϊκή πορεία των δανειακών συμβάσεων και της υποδούλωσης και καταριέται τους Έλληνες που ψήφισαν "ΟΧΙ" στην δανειακή σύμβαση και στην πολιτική της λιτότητος.

Το σύστημα έδωσε βήμα σε αυτού του είδους το τραγικό και συνάμα αισχρό πολιτικό ήθος, καθώς επίσης και τηλεοπτικό χρόνο που δεν δικαιούται. Την ίδια ώρα, τα presstitute μέσα ενημερώσεως φιμώνουν την φωνή της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» για το απλούστατο λόγο πως δεν θέλουν φωνές που εναντιώνονται στο σχέδιο της ενιαίας οικουμενιστικής διακυβέρνησης την οποία υπηρετεί η Ε.Ε.

Σε αυτές τις εκλογές είναι εμφανής η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων και πολιτικών αντιπαραθέσεων. Όλοι όσοι προβάλλονται ως διεκδικητές της ψήφου των Ελλήνων είναι υπηρέτες του δόγματος της ενιαίας και οικουμενιστικής -γνωστής ως παγκοσμιοποιημένης- διακυβέρνησης.

Η μόνη που προβάλλει αντίσταση σε αυτήν την προσπάθεια ενιαίας διακυβέρνησης, η μόνη που μάχεται για να μην επέλθει η τελεία αλλοίωση του ήθους και της νοοτροπίας του Έθνους, η μόνη που δίνει έναν άνισο αγώνα απέναντι στην διάλυση της Ελλάδος είναι η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Όσοι νιώθουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και δεν ντρεπόμαστε για την Πίστη των Πατέρων μας, όσοι αισθανόμαστε Έλληνες απόγονοι ανθρώπων που μεγαλούργησαν παγκοσμίως κυρίως λόγω του ότι δεν υπήρξαν ποτέ άθρησκοι και αμοραλιστές, όσοι θέλουμε την Ελλάδα μεγάλη και όχι επαρχία της Ευρώπης και των οικουμενιστικών σχεδίων του Ένα τοις εκατό, έχουμε χρέος να στηρίξουμε τον αγώνα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και να καταγγείλουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που προσπαθεί να διαλύσει ολοσχερώς την χώρα μας.

Είναι η Πατρίδα μας και μόνο με την βοήθεια του Θεού θα την πάρουμε πίσω!

1 σχόλιο:

  1. Ο Ελληνισμος στον εικοστονπρωτο αιωνα χρειαζεται νεες πολιτικες αντιληψεις και συμπεριφορες και οχι τις τρεχουσες,που βασιζονται στις τραγωδιες του περασμενου αιωνα (Μικρασιατικη καταστροφη,εμφυλιος,Κυπριακο...).Τωρα μαλιστα που το κεντρο του κοσμου,φαινεται να μετατοπιζεται ανατολικωτερα,χρειαζομεθα πολιτικες αντιληψεις που εχουν σαν θεμελιο,την Ορθοδοξια μας,την ρωμαιικη μας παραδοση και τους αγωνες του λαου μας απεναντι σε καθε επιδοξο δυναστη.Δεν χρειαζομεθα κομματα σαν την Χ.Α,ενα φασιστικο και αντιχριστιανικο κατασκευασμα,σαν το ΠΑΣΟΚ το κατ εξοχην κομμα της διαπλοκης και του αμοραλισμου (οπου ο περιπτερας εκλεβε ελευθερα 100 ευρω,για να μπορη ο ολιγαρχης να κλεβη εκατομμυρια).Δεν χρειαζομεθα κομματα σαν την Ν.Δ που ανικανη να αφουγκρασθη τα μηνυματα των καιρων,εκανε το πιο ευκολο..συμμετειχε στην διαπλοκη.Δεν χρειαζομεθα ουτε τον Συριζα,Συνασπισμο,Κ.Κ.Ε εσωτ,και οπως αλλοιως λεγονται,οι πρωην εγγραμματοι του ΠΑΣΟΚ,που οταν δεν υποστηριζαν "δυναμικα"την"αλλαγη",εδιναν ιδεολογικη προστασια σε καθε αντισυνταγματικη ενεργεια.Δεν χρειαζομεθα ουτε κομματα απολιθωμενα οπως το Κ.Κ.Ε.Ευχομαι και ελπιζω η ΚΟΙΝΩΝΙΑ να φερη νεο τροπο σκεψεως και συμπεριφορας στην ελληνικη πολιτικη σκηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή