To 5% της Λέσβου είναι πρόσφυγες! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/08/2015

To 5% της Λέσβου είναι πρόσφυγες!

Οι 4000 πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες τους οποίους κατέγραψαν οι Ελληνικές αρχές, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της ανικανότητος της κυβέρνησης αλλά και της ανθελληνικής πολιτικής που ακολουθεί.

Η τελευταία απογραφή του πληθυσμού πανελλαδικά που διεξήχθη το 2011, κατέγραψε στην Μυτιλήνη περίπου 85000 μόνιμους κατοίκους, γεγονός που σημαίνει πως οι 4000 αλλοδαποί των τελευταίων δύο μηνών άγγιξαν το 5% του πληθυσμού.

Η συγκυβέρνηση των μαθητευόμενων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων ακολουθεί μια ιδιαίτερα επικίνδυνη πολιτική που διαλύει ότι έχει απομείνει στο ήδη ταλαιπωρημένο και βασανισμένο Ελληνικό κράτος. Οι Έλληνες εξαθλιώνονται μέρα με την ημέρα και περισσότερο, ενώ η τακτική που ακολουθείται στο μεταναστευτικό αναδεικνύει την πατρίδα μας σε μόνιμο τόπο προσέλκυσης των απανταχού της γης αναξιοπαθούντων.

Όλοι αυτοί οι μετανάστες, λαθρομετανάστες και πρόσφυγες πρόκειται να μεταφερθούν στην Αθήνα όπου ήδη υπάρχει το αδιαχώρητο λόγω και του υπερπληθυσμού των κατοίκων της πρωτεύουσας αλλά και των αλλοδαπών που την έχουν κατακλύσει εξαθλιώνοντάς την έτι περαιτέρω την τελευταία δεκαετία.

Το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως εχθρός της Ελλάδος και επικίνδυνο για τον τόπο. Η ανθελληνική πολιτική που ακολουθεί ακολουθώντας τις έξωθεν εντολές δημιουργούν μια επικίνδυνη πραγματικότητα στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Οι αλλοδαποί που έχουν κατακλύσει τον τόπο μας είναι στην πλειοψηφία τους αγνώστου προελεύσεως και παρελθόντος, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι εγκληματίες τυχοδιώκτες που εγκατέλειψαν τον τόπο τους φοβούμενοι την τιμωρία.

Η συγκυβέρνηση αλλά και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα που δεν δίστασε παραμονές της εορτής της Παναγίας μας να σφαγιάσει ένα ολόκληρο έθνος, παραδίδει μαθήματα ευσπλαχνίας -τάχα- σε ότι αφορά στην τύχη των μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων. Τελικά μήπως οι Έλληνες πρέπει να καταντήσουμε πρόσφυγες στην Ελλάδα για να έχουμε καλύτερη τύχη;

Η λύση είναι πολύ πιο απλή: στο πρώτο σαπιοκάραβο που θα φέρει ξανά μετανάστες, λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην χώρα μας να προσθέσουμε και όλους τους βο(υ)λευτές μας, τους συνεργάτες και τους παρατρεχάμενους τους και να τους αποστείλουμε στην Ευρώπη που μας τους κουβάλησε!

Εδώ είναι Ελλάδα και όποιος θέλει να κατοικήσει σε αυτήν οφείλει να σεβαστεί την πίστη, την γλώσσα και την ιστορία της. Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να δείξει τον δέοντα σεβασμό ή θέλει να επιβάλλει άλλου είδους νοοτροπία δεν είναι καλοδεχούμενος και κυρίως δεν μας ενδιαφέρει η άποψή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου