Δύο γάιδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/08/2015

Δύο γάιδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα

Η συγκυβέρνηση της εθνικής συμφοράς αποφάσισε, ανάμεσα σε όλα τα ανθελληνικά μέτρα που θα υιοθετήσει, να συμπεριλάβει κάτι που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη καταστροφική συγκυβέρνηση, αυτό της πώλησης δεκατεσσάρων αεροδρομίων της χώρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός εξανέστη και διαμαρτυρήθηκε διότι, όπως ισχυρίσθηκε, ο νυν πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει συγνώμη για τα όσα έλεγε στο συγκεκριμένο θέμα τον καιρό που βρισκόταν στην αντιπολίτευση, καθώς επίσης να απονείμει τα εύσημα της "σπουδαίας" αυτής πρότασης στην προηγούμενη συγκυβέρνηση! Άκουσον-άκουσον! Ο ορισμός της παράνοιας αλλά και της παντελούς έλλειψης του αισθήματος της ντροπής!

Όπως είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς, η τρέλλα και η παράνοια που χαρακτηρίζει το σάπιο προδοτικό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια με την υπομονή, αλλά και την ανοχή των λογικών Ελλήνων.

Η λέξη προδοσία έχει χάσει την βαρύτητά της καθώς άλλος λίγο, άλλος πολύ οι Έλληνες εξοικειώνονται με αποφάσεις και μέτρα που είναι σε βάρος της πατρίδος μας. Το χειρότερο είναι πως τα έξωθεν κινούμενα πολιτικά κόμματα της χώρας μας επιδίδονται με θρασύτητα στην διεκδίκηση του τίτλου του σωτήρα του έθνους, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο στο οποίο έχουν συμβάλλει είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους και η υποθήκευση του μέλλοντος του τόπου.

Από ότι φαίνεται το πολιτικό σύστημα διστάζει να προβεί σε πρόωρες εκλογές γιατί κυρίως δεν φαίνεται να έχει την σύμφωνη γνώμη των αφεντικών του στην Δύση. Οι δυτικοί μόλις πέτυχαν μια πολύ ευνοϊκή για αυτούς συμφωνία υποδούλωσης της Ελλάδος, με την σχεδόν σύσσωμη συνδρομή του Ελληνικού κοινοβουλίου του οποίου σαφώς δεν θα ήθελαν να δουν να αλλάζει η σύνθεση.

Το καλοκαίρι της Ελλάδος σιγά-σιγά αποχωρεί και έρχεται το φθινόπωρο που θα εισάγει τους εκ της θερινής ραστώνης Έλληνες στην βαρυχειμωνιά μιας ακόμα χρονιάς βαθειάς ύφεσης και εξαθλίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου