Ο υπερόπτης περιφρονητής των θεσμών - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/08/2015

Ο υπερόπτης περιφρονητής των θεσμών

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλύσει κανείς το προφίλ του μόλις παραιτηθέντος πρωθυπουργού και αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο άνθρωπος που έχει φανεί πιο ανακόλουθος από όλους τους προκατόχους του, ο πλέον αφερέγγυος καθώς αυτοαναιρείται πολλάκις μέσα στην διάρκεια του εικοσιτετραώρου από το πιο απλό μέχρι το πιο σοβαρό ζήτημα, αλλά και ο πλέον επικίνδυνος γιατί λόγω αλαζονείας και έπαρσης (σύμφωνα με μαρτυρίες συνεργατών του) περιφρονεί και αγνοεί τους πάντες, από τον Θεό μέχρι τους θεσμούς του κράτους. Είναι ο άνθρωπος που καταπάτησε τους θεσμούς του Ελληνικού κράτους και ανήγαγε σε θεσμούς τα άνομα και ύποπτα αντιδημοκρατικά όργανα της Ε.Ε.

Η συμπεριφορά του στο ζήτημα των διερευνητικών εντολών που έλαβαν οι αρχηγοί της δεύτερης και της τρίτης πλειοψηφίας του Ελληνικού κοινοβουλίου δείχνει το πόσο απαξιωτική στάση κρατάει σε ότι δεν εξυπηρετεί το συμφέρον του και τις επιταγές αυτών που τον καθοδηγούν. Ο διάλογος με τον μέχρι πρότινος υπουργό και στενό συνεργάτη του, όπως τον μεταφέρουν κυβερνητικές πηγές, στον οποίο φέρεται να απάντησε ότι «οι συναντήσεις στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών γίνονται με αποκλειστικό σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης και την αποφυγή των εκλογών. Μόλις παραδώσεις την εντολή, είμαι στη διάθεσή σου. Να έρθεις να σε κεράσω καφέ» είναι άκρως προσβλητικός προς το πολίτευμα και αποκαλύπτουν το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του Ελληνικού κράτους.

Μέσα από την εκλογική διαδικασία ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να σχηματίσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που δεν θα περιλαμβάνει αντιρρησίες συνείδησης, αλλά μόνο αμοραλιστές εκτελεστές των Ευρωπαϊκών σχεδίων. Το κομματίδιο του ΣΥΡΙΖΑ που πριν από δύο εκλογικές αναμετρήσεις (το 2009) μετρούσε μόλις 315.665 ψήφους, ποσοστό 4,60% και 13 έδρες φώναζε και κατηγορούσε τις άλλες κυβερνήσεις τόσο για το περίφημο και αντιδημοκρατικό bonus των 50 εδρών του πρώτου κόμματος αλλά και για την μη θέσπιση της απλής αναλογικής. Σήμερα οι αμοραλιστές αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί εντολοδόχοι των Βρυξελλών έχουν ξεχάσει τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και δεσμεύσεις και κοιτούν με ποιο τρόπο θα διαστρέψουν και πάλι το αποτέλεσμα της κάλπης, όποτε αυτή τελικά στηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε επιδεικτικά το 62% του Ελληνικού λαού και το ΟΧΙ στην παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση της Ε.Ε. μετατρέποντάς το εξωθεσμικά, φασιστικά και αντιδημοκρατικά σε μία ταπεινωτική και εξευτελιστική υποδούλωση που δεν εκφράζει τον Ελληνικό λαό. Στις εκλογές που έρχονται το 62% πρέπει να ψηφίσει εκείνους που είναι οι μοναδικοί εκφραστές αυτού του ΟΧΙ, δηλαδή την πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Η Ελλάδα είναι η Πατρίδα μας και δεν θα την αφήσουμε άλλο στα χέρια του σάπιου διεφθαρμένου φιλοευρωπαϊκού κατεστημένου!

4 σχόλια:

  1. Μανώλη στην βικιπαιδεια αναφέρει την πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ως εθνικιστικο κόμμα. Τι άποψη έχεις? Κάνει λάθος η βικιπαιδεια ?γιατί χαραχτηριζοσαστε ως αγνοι πατριώτες και κάποιος που θα ψάξει ποια είναι η παράταξη θα απογοητευτεί.
    Δεύτερον θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ποτέ είναι ανοιχτα τα γραφεία σας στην Αθήνα να πάρω απόδειξη γιατί έκανα δωρεα και δεν μου απαντάνε στο email που τους έστειλα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H wikipedia δεν είναι καθαρός οργανισμός, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο Ελληνικό της κομμάτι. Προσπάθησα κατ' επανάληψη ως ιδρυτής της Παρατάξεως να διορθώσω το λήμμα, αλλά μονίμως οι διαχειριστές κατηγοριοποιούν με βάση το σκεπτικό τους ή την σκοπιμότητά τους. Το θέμα έχει αναλάβει η νομική μας υπηρεσία με απαίτηση ή την διόρθωση ή την διαγραφή του λήμματος.

    Σε ότι αφορά στην δωρεά, το καταθετήριο που έχεις στα χέρια σου είναι και η απόδειξη. Δεν ξέρω εάν έχεις υπόψη σου, αλλά ο νόμος είναι σαφής σε ότι αφορά στις πολιτικές Παρατάξεις και τα κόμματα που πλέον δέχονται δωρεές μόνο μέσα από τραπεζιτικούς λογαριασμούς. Ταυτόχρονα, η πράξη αυτή είναι και η απόδειξη στον καταθέτη ότι δώρισε αυτά τα χρήματα στην Παράταξη. Μόνη εξαίρεση είναι η πώληση κουπονιών προς ενίσχυση του έργου της Παρατάξεως και αφορά σε μικρά ποσά. Πάντως και αυτά τα μπλοκ είναι θεωρημένα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Σε ότι αφορά στα emails, αυτή την εβδομάδα υπάρχει αυξημένος φόρτος εργασίας σε όλο το προσωπικό λόγω της προετοιμασίας για τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ με τα παραπάνω και ευχαριστώ , σύμφωνα με την δωρεα που έκανα και είναι μεγάλη χρειάζεται τώρα ξανά να πληρώσω για την εφημερίδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή