Μα είμαστε σοβαροί; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/08/2015

Μα είμαστε σοβαροί;

Άρχισαν ήδη να κυκλοφορούνται οι πρώτες στημένες δημοσκοπήσεις που έχουν ως μοναδικό σκοπό να κατευθύνουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Εμφανίζουν, λοιπόν, ποσοστό 4% στο κόμμα του γραφικότατου, τραγικού αλλά μέρους του συστήματος προέδρου της "ένωσης κέντρου", ακολουθώντας την τακτική με την οποία εισήγαγαν στην Βουλή τους φασίστες ακροδεξιούς, το πολιτικά και ιδεολογικά ανύπαρκτο ποτάμι και τους ευκαιριακούς τυχοδιώκτες ανεύθυνους Έλληνες!

Πρέπει να αφυπνισθούμε ως έθνος και να καταλάβουμε πως οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για τον τόπο και συνεπώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ψηφίσουμε επιπόλαια ή αντιδραστικά στέλνοντας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γραφικούς και τυχοδιώκτες που ουσιαστικά υποστηρίζουν το σύστημα με το να απορροφούν την λαϊκή αντίδραση χωρίς να προβάλλουν κάποια αντίσταση στα διαδραματιζόμενα.

Από όλα τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων, μόνο η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προτείνει εφαρμόσιμο ρεαλιστικό πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο. Οι υπόλοιποι ανεξαιρέτως αποτελούν μέρος της γνωστής συνταγής του σάπιου πολιτικού συστήματος, προσφέροντας μόνο λόγια στους πολίτες και ταυτόχρονα την ευχέρεια στο πολιτικό σύστημα να αλωνίζει αφανίζοντας την Ελλάδα.

Δεν έχουμε καιρό για πειράματα, για γραφικούς και ευκαιριάκηδες που αναζητούν τα 10' δημοσιότητος που (δεν) τους αναλογούν. Η Πατρίδα μας καίγεται και έχει ανάγκη από πολιτικούς που θα πέσουν στην μάχη με τις φλόγες χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα καούν! Από λόγια χορτάσαμε ως έθνος. Τώρα απαιτούνται θυσίες των πολιτικών και όχι του λαού! Ο λαός και θυσιάστηκε και σφαγιάστηκε αρκετά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου