Η πολιτική των 393 ευρώ! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/08/2015

Η πολιτική των 393 ευρώ!

Η κατώτερη σύνταξη στην Ελλάδα θα οριοθετηθεί στα 393 ευρώ σύμφωνα με τις σκέψεις της "Ελληνικής" κυβέρνησης και των συνεταίρων (βλ. δανειστές) της. Η ερώτηση είναι πολύ απλή: Αφού κατά την γνώμη των κυβερνώντων αυτό το όριο είναι αρκετό για να επιβιώσει κανείς, γιατί δεν θεσμοθετούν την βουλευτική αποζημίωση στα 393 ευρώ;

Το λάθος που θα κάνει η κυβέρνηση προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όλοι οι Έλληνες! Πρέπει να διώξουμε τώρα, στην τελευταία μας ευκαιρία, αυτό το κατεστραμμένο σάπιο ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που διαφεντεύει τόσα χρόνια τον τόπο. Πρέπει να στείλουμε όλους αυτούς τους φιλοευρωπαίους πολιτικάντηδες εκεί που ανήκουν, δηλαδή μακρυά από την πολύπαθη πατρίδα μας.

Σήμερα το 30% των επιχειρήσεων που απέμειναν να λειτουργούν στην πατρίδα μας κινδυνεύουν να κλείσουν λόγω της άθλια υλοποιημένης πολιτικής των capital controls που το μόνο στο οποίο αποσκοπούσαν ήταν το να θησαυρίσουν κάποια hedge funds του εξωτερικού και να ευνοηθεί ακόμα μία φορά η πληγή της Ελληνικής οικονομίας που ακούει στο όνομα τραπεζιτικό σύστημα.

Αλλά και στο θέμα των μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων η τραγική κυβέρνηση των μαθητευόμενων μάγων παίζει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια. Στην πρώτη, μόλις, εβδομάδα του Αυγούστου πέρασαν τα σύνορα της πατρίδος μας 11.000 άνθρωποι, ενώ τον Ιούλιο συνολικά οι αλλοδαποί ξεπέρασαν όλους όσοι είχαν έρθει στη χώρα ολόκληρο το 2014!

Η κυβέρνηση των αθλίων, των προσφύγων, των μεταναστών και των λαθρομεταναστών πρέπει να επιβιβαστεί σε ένα σαπιοκάραβο συνοδευόμενη από ολόκληρο το Ελληνικό κοινοβούλιο και τους μέχρι σήμερα ασκήσαντας πολιτική στην χώρα μας και να απελαθούν στον Ειρηνικό ωκεανό και στα νησιά όπου βρίσκονται οι αμύθητες περιουσίες που έκαμαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού.

Εδώ είναι η Ελλάδα και δεν τους αναγνωρίζουμε πλέον ως εκπροσώπους μας, δεν θέλουμε να επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και δεν τους επιτρέπουμε να πατούν και να προσβάλλουν τα άγια χώματα της Ελλάδος μας, που έχουν βαφεί από το αίμα των αγωνιστών Πατέρων μας.

Ως εδώ η αθλιότητα! Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω από τους άθλιους σερβιτόρους της Δύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου