To UKIP λέει ΟΧΙ στην Ε.Ε. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/07/2015

To UKIP λέει ΟΧΙ στην Ε.Ε.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας ο αρχηγός του πατριωτικού κινήματος UKIP, Nigel Farage, κορυφώνει την πίεση προς τον πρωθυπουργό David William Donald Cameron σχετικά με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σήμερα (30/7/2015) το πρωί στις 11:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδος) ο Nigel Farage μίλησε στο Westminster σχετικά με το πως το "ΟΧΙ" μπορεί να επικρατήσει στο δημοψήφισμα. Να θυμίσω πως η δέσμευση του Cameron για δημοψήφισμα ήρθε μετά την ασφυκτική πίεση που του ασκείται εδώ και πολλά χρόνια από το UKIP και τον Nigel Farage.

Μπορείτε να δείτε σε επανάληψη την σημερινή ομιλία του Nigel Farage, ακριβώς όπως την καλύψαμε σε απευθείας μετάδοση σε αυτό εδώ το blog.


Στην Ελλάδα οι πολιτικάντηδες κρατούν αλυσοδεμένη την χώρα όχι απλώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στην ευρωζώνη που ευθύνεται για τα δεινά του τόπου τα τελευταία έξη χρόνια. Παρά την αντίθετη άποψη του λαού οι υποκινούμενοι από την Ευρώπη πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν καταλύσει την δημοκρατία και προχωρούν ακάθεκτοι στο να διαλύσουν εντελώς την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου