Προφητείες ή προδιαγεγραμμένη πορεία; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/07/2015

Προφητείες ή προδιαγεγραμμένη πορεία;

Η πρόσφατη απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας basket (FIBA) να αποκλείσει τους Ρώσους από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, σε συνδυασμό με το περιβόητο "σκάνδαλο" της FIFA καταδεικνύουν πως οι δυτικοί έχουν αποφασίσει να αφανίσουν από προσώπου γης όλους όσοι δεν συντάσσονται πλήρως με τα σχέδια τους.

Αυτό και μόνο φανερώνει πως ο αθλητισμός δεν είναι τίποτε άλλο, δυστυχώς, παρά μια ακόμα έκφραση ενός σάπιου παγκόσμιου πολιτικού συστήματος που έχει ως μοναδικό σκοπό να επιβάλλει μια "νέα" πραγματικότητα, αυτήν της παγκοσμίου επιβολής. Ωστόσο, αυτή η πραγματικότητα δεν είναι και τόσο "νέα" όσο φαντάζονται μερικοί.

Η παγκόσμια επιβολή ήταν ανέκαθεν επιδίωξη των ανθρώπων και ειδικά αυτών που έχουν ως σκοπό και στόχο της ζωής τους την παγκόσμια κυριαρχία, όπως για παράδειγμα η περιβόητη οικογένεια των Rockefellers. Στο σημείο αυτό θέλω να σας θυμίσω μια ξεχασμένη από πολλούς συνέντευξη του Aaron Russo στον Alex Jones, που χρονολογείται σχεδόν πριν από δέκα (!) χρόνια, Αυτό που την κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι το ότι παραμένει εξαιρετικά επίκαιρη.

Ο Aaron Russo, για όσους δεν τον γνωρίζουν, ήταν ένας Αμερικανός επιχειρηματίας του χώρου της ψυχαγωγίας, καθώς επίσης κινηματογραφικός παραγωγός, σκηνοθέτης, αλλά και πολιτικός ακτιβιστής. Προς το τέλος της ζωής του δημιούργησε διάφορα πολιτικά ντοκιμαντέρ, με πιο γνωστό το America: Freedom to Fascism. Πέθανε στις 24 Αυγούστου του 2007 μετά από μάχη έξι ετών με τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης.

Έχει αρκετό ενδιαφέρον να ακούσετε την δεκάλεπτη επιλογή από την συνέντευξή του και να παραλληλίσετε τα όσα έλεγε πριν από περίπου μια δεκαετία, με τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας. Προφανώς και δεν είναι προφητικά τα λόγια του Russo αλλά αποτελούν πληροφορίες που είχε από ανθρώπους που δεν προβλέπουν, αλλά δημιουργούν τα γεγονότα.


Εδώ είναι διαθέσιμη ολόκληρη η συνέντευξη του Aaron Russo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου