H συνέντευξη του Dr. Roberts στον King World News (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/07/2015

H συνέντευξη του Dr. Roberts στον King World News (2)

Απειλήθηκε με δολοφονία η Ελληνική κυβέρνηση;
Eric Κing (συνεχίζει): Αυτό είπατε παλαιότερα, στις 4 Φεβρουαρίου. Να που φτάνουμε στο τέλος του Ιουνίου και δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία. Έτσι, αποδεικνύεται πως αυτό ήταν μια σωστή πρόβλεψη από την πλευρά σας. Όμως εσείς συνεχίσατε λέγοντας επίσης ότι:

«Θα δούμε αν η Ελληνική κυβέρνηση το κάνει αυτό. Τώρα βέβαια, μπορεί να μην τους επιτραπεί να το κάνουν. Μπορεί να δολοφονηθούν. Είναι εντελώς πιθανό. Ποτέ δεν πίστεψα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτρέψουν μια νέα κυβέρνηση σε οποιοδήποτε από τα υποτελή της κράτη να σηκώσει κεφάλι και να γίνει ανεξάρτητη από τον έλεγχο της Washington. Έτσι, οι νέοι αξιωματούχοι της Ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να πάθουν ένα «ατύχημα». Όλα τα είδη των τρομερών πραγμάτων μπορούν να συμβούν και έχουν συμβεί σε ανθρώπους που έχουν αντίθετη άποψη από την Washington. Είχαμε αρκετές περιπτώσεις ηγετών στην Λατινική και στην Νότια Αμερική, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την γραμμή της Washington και είχαν μυστηριώδεις θανάτους. Υπήρξαν αρκετοί από αυτούς που ανατράπηκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA».

Eric Κing (συνεχίζει): Αυτό το Ελληνικό δράμα είναι απίστευτο και είστε μπροστά σε αυτήν την διαδρομή αυτής της ιστορίας. Ήσασταν ο πρώτος που προέβλεψε ότι η Ρωσία θα εμπλακεί και προβλέψατε ότι αυτή η συμφωνία δεν θα γίνει (άμεσα). Αλλά αυτές οι απειλές που έχουν τεθεί επί τάπητος είναι λίγο τρομακτικές, αν είστε η Ελληνική κυβέρνηση, επειδή έχετε να ανησυχείτε μήπως δολοφονηθείτε (αν δεν συμμορφωθείτε). Το τελευταίο αυτό κομμάτι του puzzle είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν σε θέση να συνεργαστούν με τους Ρώσους ή την Τράπεζα των BRICS; Να χρεωκοπήσουν (απλά) και να πουν, «Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε σκλάβοι χρέους στη Δύση (και στο ΔΝΤ). Εμείς πρόκειται να δημιουργήσουμε το δικό μας νόμισμα. Εμείς πρόκειται να επανεκκινήσουμε εδώ και θα στραφούμε προς την Ανατολή».

Dr.Roberts: Eric, το συνόψισες πολύ καλά. Αυτή είναι ακριβώς η περίπτωση. Θα μπορούσαν κάλλιστα οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να χρεωκοπήσουν και να φύγουν γιατί απλά θα δολοφονηθούν. Αυτό πιθανόν να έχει γίνει σαφές σε αυτούς.

Αν φύγετε από την Ε.Ε., είστε νεκροί
Η τρόικα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα γεγονότα της υπόθεσης. Έχουν μια άλλη agenda που έχουμε ήδη συζητήσει. Και η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει συμφέρον από την πλευρά της τρόικα για την επίλυση του ζητήματος. Αυτό υπονοεί πως κατανοούν ότι η πραγματική λύση δεν είναι ανοικτή για αυτούς. Ότι δεν επιτρέπεται να φύγουν από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και να κάνουν αυτή τη συμφωνία με τους Ρώσους. Δεν θα εκπλαγώ αν απλά τους είπαν, «Μπορείτε να κάνετε μια καλή παράσταση με αυτό, αλλά αν φύγετε (από την Ε.Ε.,) είστε νεκροί».

Θα σταθούν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Με άλλα λόγια, υπάρχει αυτή η πιθανότητα όπου οι Έλληνες χρεωκοπώντας και φεύγοντας από την Ευρώπη θα ξεκινήσουν μια διαδικασία αποδυνάμωσης του ΝΑΤΟ. Ως εκ τούτου, οι Έλληνες έχουν στα χέρια τους την δυνατότητα να σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

[ Αρχή ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου