Η επόμενη μέρα του eurogroup της 11ης Ιουλίου - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/07/2015

Η επόμενη μέρα του eurogroup της 11ης Ιουλίου

Οι ευρωζητιάνοι πολιτικοί μας επιστρέφουν ταπεινωμένοι στα αφεντικά τους και παρακαλούν για νέο δάνειο ύψους που κυμαίνεται από 78 μέχρι 84 δις ευρώ, με αντάλλαγμα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα για τον Ελληνικό λαό που ξεπερνούν τα 12 δις ευρώ. Οι Ευρωπαίοι όμως έχουν σκληρύνει την στάση τους και απαιτούν τα μέτρα αυτά να είναι πιο σκληρά και να αποφέρουν περισσότερα από 13, 5 δις ευρώ.

Το κατάπτυστο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος υποστηρίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, παρά την νωπή αντίθετη θέληση του Ελληνικού λαού και κυρίως παρά το γεγονός ότι η αξιοπρέπεια της χώρας δέχθηκε την χαριστική βολή. Οι «πατριώτες» ανεύθυνοι Έλληνες (ΑΝΕΛ) στήριξαν «με βαριά καρδιά», όπως είπε υποκριτικά ο αρχηγός τους κατά την ομιλία του στο κοινοβούλιο, τον θάνατο της Ελλάδος που εισηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευρωκινούμενοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και φυσικά του Ευρωπαϊκού κατασκευάσματος του ποταμιού, «απαίτησαν» αναιδώς και ανερυθριάστως την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη με κάθε κόστος. Μέχρι και οι ακραίοι του ΚΚΕ και των φασιστών της ακροδεξιάς χρυσής αυγής υποστήριξαν την παραμονή στο ευρώ παρότι είπαν όχι στα μέτρα.

Μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα κάποιοι ελάχιστοι βουλευτές προσπάθησαν να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους και κυρίως τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους, αλλά αυτοί αναμένεται είτε να απομακρυνθούν από τις θέσεις που κατέχουν σήμερα στο κοινοβούλιο και στην κυβέρνηση ή/και να διαγραφούν από τον «δημοκρατικό» συνασπισμό της αριστεράς.

Προσωπικά δεν με απασχολεί το μέλλον κανενός βουλευτή ή υπουργού. Στο κάτω-κάτω ας πρόσεχαν τις πολιτικές τους επιλογές και την πολιτική στέγη κάτω από την οποία ζήτησαν καταφύγιο. Αυτό που με απασχολεί και πρέπει να απασχολεί όλους μας, είναι το μέλλον της πατρίδος μας που βρίσκεται στα χέρια των συνασπισμένων εχθρών της και οι οποίοι την διασύρουν στους Ευρωπαίους τσιφλικάδες.

Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο αμέτοχοι! Εάν θεσπιστούν αυτά τα μέτρα η χώρα πρέπει να παραλύσει από τις διαδηλώσεις, τις απεργίες και τις διαμαρτυρίες όλων μας. Ο λαός που είπαμε το ΟΧΙ, πρέπει να κάνουμε και το επόμενο βήμα: Να τους διώξουμε και να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου