Με τον στρατό απειλεί η κυβέρνηση τον λαό - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

27/07/2015

Με τον στρατό απειλεί η κυβέρνηση τον λαό

Η χθεσινή (26/7/2015) αναφορά μου στην χρησιμοποίηση του στρατού εναντίον των αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών δεν ήταν ούτε τυχαία, ούτε ένα υπερβολικό σχήμα λόγου. Ήμουν αυτόπτης μάρτυς στρατιωτικής ασκήσεως ελικοπτέρων apache της πολεμικής μας αεροπορίας. Τα ελικόπτερα πετούσαν ανά τετράδες και στην συνέχεια χωρίζονταν ανά ζεύγη όπου στέκονταν ακίνητα πάνω από την πόλη (δεν αναφέρομαι στην Αθήνα) με το πολυβόλο στραμμένο προς τα κάτω! Στην στάση αυτή έμεναν περίπου για ένα πεντάλεπτο και εν συνεχεία μεγάλωναν την μεταξύ τους απόσταση επαναλαμβάνοντας την στάση της ακινησίας. Η άσκηση αυτή έγινε μόνο νύχτα ή απόγευμα, ενώ εκτιμώ πως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έγινε στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας ή/και υπερβολικές ερμηνείες του γράφοντος. Παρότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε υπερβολικό στα ζητήματα που αφορούν στην πολιτική και στα κοινά, ούτε λάτρη των θεωριών συνωμοσίας, θα παραπέμψω τους δύσπιστους σε δημοσίευμα των "The Times" της 5ης Ιουλίου 2015. Η εφημερίδα μιλάει για υπαρκτό σχέδιο της κυβέρνησης με κωδική ονομασία "Νέμεσις", σύμφωνα με την οποία ο στρατός και η αστυνομία θα τεθούν αντιμέτωποι με τον λαό στην περίπτωση μαζικής λαϊκής κατακραυγής και αγανάκτησης.

Με το ίδιο θέμα είχε απασχοληθεί στις 6/7/2015 και η παγκόσμια κίνηση των σοσιαλιστών, στο άρθρο του Alex Lantier με τίτλο «Επιχείρηση Νέμεσις: Κίνδυνος κρατικής καταστολής εναντίων των διαδηλωτών στην Ελλάδα». Το άρθρο αυτό δεσμεύομαι να μεταφράσω σύντομα και να το θέσω στην διάθεσή σας.

Η κυβέρνηση έχει ήδη καταλύσει το πολίτευμα και το Σύνταγμα με το να αγνοήσει την λαϊκή βούληση του 62% του Ελληνικού λαού. Έχοντας ξεπουλήσει πάνω από το 25% του εθνικού πλούτου αλλά και της εθνικής κυριαρχίας συμπεριλαμβανομένων και Ελληνικών εδαφών είναι σίγουρο πως θα προχωρήσει σε ακόμα πιο αντιλαϊκά και σκληρά υφεσιακά μέτρα σε βάρος του λαού. Η ύπουλη και ύποπτη σιωπή των presstitute μέσων ενημέρωσης για την επιχείρηση "Νέμεσις" μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης είναι αρκετά σκοτεινές αλλά πολύ καλά μεθοδευμένες.

Κλείνοντας θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και εχθές: Είμαι απολύτως βέβαιος πως όταν η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας λάβουν την εντολή να ανοίξουν πυρ εναντίων Ελλήνων, θα αρνηθούν να το πράξουν. Ακόμα και εάν η διοίκηση τους λυγίσει κάτω από το βάρος των πολιτικών -και όχι μόνο- πιέσεων, οι απλοί αστυνομικοί και οι στρατιώτες δεν πρόκειται να στραφούν εναντίον των συμπολιτών τους! Αυτό δεν είναι ευχή, αλλά βεβαιότητα!

1 σχόλιο:

  1. Διαβασα το άρθρο σας με πολλη προσοχή,και θα ήθελα να αναφέρω ότι το περιστατικό που περιγράφετε με τα ελικόπτερα απατσι, συνέβη και στην πολη της Λάρισας. Συγκεκριμένα παρατηρηθηκαν δύο κρούσματα,ενα στις 8.30 το απόγευμα οπου 5 ελικόπτερα σε σχηματισμό βρισκόταν σταματημενα πανω απο εμπορικό κέντρο, και το δεύτερο στις 1.00 το βράδυ, οπου παλι αριθμος ελικοπτέρων πετουσε σε χαμηλο υψος στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να θορυβηθουν οι κάτοικοι της γύρω περιοχής. Τελικα πολλες οι συμπτώσεις για να είναι τυχαίο το γεγονός.....
    Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή