Δεν αρκεί η διάλυση της Ε.Ε. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/07/2015

Δεν αρκεί η διάλυση της Ε.Ε.

Τα γεγονότα και οι τελευταίες εξελίξεις στην Πατρίδα μας έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πρωτοφανής και ανελέητη στάση των Ευρωπαίων που δεν σταμάτησαν παρά μόνο όταν τελικά -με την συνδρομή των Ελλήνων πολιτικών- διέλυσαν και λεηλάτησαν την Ελλάδα μας έχει συγκινήσει την υφήλιο, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Σε παγκόσμια κλίμακα το hashtag #ThisIsACoup (αυτό είναι πραξικόπημα), που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της ληστρικής συνόδου κορυφής της ευρωζώνης, κοντεύει να ξεπεράσει κάθε άλλο στον Twitter κάτι που υποδηλώνει την οικουμενική απήχηση που είχε η περίπτωση της Ελλάδος. Ολόκληρος ο πλανήτης διαμαρτύρεται απέναντι στην απίστευτα ληστρική και βάρβαρη συμπεριφορά της "πολιτισμένης" Ευρώπης και των φασιστικών οργάνων της.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Ευρωπαίοι προέρχονται από εξαιρετικά βάρβαρες φυλές και ότι στις φλέβες τους κυλάει η απίστευτη δίψα για αίμα. Ακόμα και οι ευγενείς και οι αριστοκράτες τους έχουν μείνει στην ιστορία για τις βιαιότητες, τις αισχρότητες αλλά και το ακόρεστο πάθος τους για αίμα και απόλαυση. Σήμερα ο Αττίλας κατέβηκε από το άλογο, έβαλε κοστούμι, ξυρίστηκε και άρχισε να σφάζει με "πολιτισμένο" τρόπο. Πούλησε όραμα και παραμύθι στους αφελείς, διόρισε πουλημένες συνειδήσεις στις κυβερνήσεις όλων των κρατών της Ευρώπης και τους κατέκτησε όχι με το σπαθί του, αλλά με την γραβάτα του!

Όλος ο κόσμος διαπιστώνει πως η Γερμανία για τρίτη φορά στην ιστορία της θα αιματοκυλίσει τον κόσμο, αυτή τη φορά -ίσως- χωρίς όπλα. Όμως δεν αρκεί η διαπίστωση. Πρέπει άμεσα να υπάρξουν έργα, εάν και εφόσον θέλουμε να αποφευχθεί ο διαφαινόμενος Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Δεν αρκεί μόνο η διάλυση της Ε.Ε. εις τα εξ ων συνετέθη. Δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται άμεσα να προκληθεί η διάσπαση της Γερμανίας που είναι η πηγή των κακών τουλάχιστον σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η εστία πολεμικών συρράξεων που σήμερα παρουσιάζεται ως η πρώτη δύναμη της Ευρώπης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα του ελέους που της έδειξαν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι το 1953.

Η Γερμανία έχει εκμεταλλευτεί αυτό το έλεος, έχει ανακάμψει και απειλεί μέσω του Δ' Reich που είναι η Ε.Ε. και του τάγματος εφόδου της, την ευρωζώνη, να υποτάξει ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είχε την ευκαιρία της να πει το ΟΧΙ και να ξυπνήσει τους Ευρωπαίους, αλλά προδόθηκε εκ των έσω. Οι 300 του Λεωνίδα δεν ήσαν εκεί, αλλά στην θέση τους ήσαν οι 300 (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) του Ισκαριώτη που τελικά σκότωσαν την Ελλάδα.

Το πτώμα της Ελλάδος πρέπει να γίνει η αφορμή να απαιτήσουν οι Ευρωπαίοι την διάσπαση του κράτους της Γερμανίας στα 16 ομόσπονδα κράτη από τα οποία αποτελείται: Baden-Württemberg, Freistaat Bayern, Berlin, Brandenburg, Freie Hansestadt Bremen, Freie und Hansestadt Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Freistaat Sachsen, Sachsen-Anhalt, Schleswig-Holstein, Freistaat Thüringen.

Η Ευρώπη πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο να προχωρήσει άμεσα στην διάσπαση της Γερμανίας ή να περιμένει να το κάνει μετά τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δεύτερη επιλογή όμως θα έχει μεγάλο κόστος σε ανθρώπινο αίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου