Οι Έλληνες ψηφίζουν «ΟΧΙ» - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/07/2015

Οι Έλληνες ψηφίζουν «ΟΧΙ»

ΟΧΙ στην τρομοκρατία, ΟΧΙ σε νέα λιτότητα, ΟΧΙ στην υποδούλωση φαίνεται πως επιλέγει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, παρά την αντίθετη άποψη που έχουν οι ανθέλληνες που κυβερνούν τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες του τόπου.

Πριν από το κλείσιμο των τραπεζών το 57% δήλωνε «ΟΧΙ» στην πρόταση της τρόικα, το 30% «ναι» ενώ ποσοστό 13% «δεν ξέρει/δεν απαντά» σύμφωνα με δημοσκόπηση της ProRata για την «Εφημερίδα των Συντακτών». Μετά το κλείσιμο των τραπεζών αλλά και την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι Έλληνες από τα presstitute μέσα ενημερώσεως, το ποσοστό του «ΟΧΙ» είναι στο 46%, το 37% λέει «ναι» (!!!) στην πρόταση της τρόικα ενώ 17% δηλώνει πως «δεν ξέρει/δεν απαντά».

Στο ερώτημα «θεωρείτε σωστή ή λανθασμένη την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει σε δημοψήφισμα για την έγκριση ή την απόρριψη της πρότασης της τρόικα», το 50% την θεωρεί σωστή, το 38% λανθασμένη, το 7% ούτε σωστή ούτε λανθασμένη και το 5% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Το 86% δηλώνει ότι θα προσέλθει στην κάλπη για να ψηφίσει σε αυτό το δημοψήφισμα, το 8% λέει ότι δεν θα προσέλθει και το 6% «δεν ξέρει/δεν απαντά».

Οι επιχειρηματίες σε ποσοστό 46% λένε «ΟΧΙ», 33% λένε «ναι» στην πρόταση της τρόικα και το 21% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα σε ποσοστό 50% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 37% ψηφίζουν «ναι» και το 13% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα σε ποσοστό 56% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 29% ψηφίζουν «ναι» και το 15% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα σε ποσοστό 45% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 41% ψηφίζουν «ναι» και το 14 «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι συνταξιούχοι του δημοσίου σε ποσοστό 46% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 43% ψηφίζουν «ναι» και το 11% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες σε ποσοστό 52% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 32% ψηφίζουν «ναι» και το 16% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι άνεργοι σε ποσοστό 62% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 23% ψηφίζουν «ναι» και το 15% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Οι νοικοκυρές σε ποσοστό 41% ψηφίζουν «ΟΧΙ», 34% ψηφίζουν «ναι» και το 25% «δεν ξέρει/δεν απαντά».

Επαναλαμβάνω πως σε αυτό το δημοψήφισμα δεν ψηφίζουμε την παραμονή ή όχι στο ευρώ, αλλά το ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ! Δεν μπορεί να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να ψηφίσει «ναι», παρεκτός εάν έχει σκοπιμότητα ή πάσχει από χρόνια και ανίατη έλλειψη λογικής.

3 σχόλια:

  1. Όπως δείχνει η δημοσκόπιση το πρόβλημα είναι οι "συνταξιούχοι". Αργόμισθοι με άπειρες φοβίες κρατούν ένα έθνος στην μιζέρια. Αυτοί φοβούνται και λένε ναι αυτοί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτοί στηρίζουν τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Λουκάς: Σκληρό, αλλά εν πολλοίς σωστό το σχόλιο σας. Η αλήθεια είναι πως η γενιά των συνταξιούχων (είτε από τα 40-45 είτε από τα 60-65) είναι ένα περίεργο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Με πολλές αγκυλώσεις και φοβίες, όπως σωστά επισημάνατε, αλλοιώνουν πολλές φορές την λαϊκή βούληση.

    Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα, δυστυχώς, κατάντησε χώρα γερόντων, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά κυρίως σε νοοτροπία. Ο/η κομματικός υπάλληλος που έχει "συνταξιοδοτηθεί" από τα 40-45 και έκτοτε κάθεται όλη μέρα βλέποντας τηλεόραση, είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν μπορούμε οι υπόλοιποι να πληρώνουμε τους μισθοφόρους του σάπιου πολιτικού συστήματος.

    Μεγάλη κουβέντα και ίσως πρέπει στο μέλλον να ασχοληθούμε εκτενέστερα με το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στόν χορό τών αισχρών ΜΜΕ που προπαγανδίζουν υπέρ τού ΝΑΙ στό δημοψήφισμα, προσθέσατε καί τήν Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM !

    Ιδού η διαμαρτυρία που τούς απέστειλα:
    "Κύριοι,
    Καταγγέλω τήν αισχρή προπαγάνδα που έκανε ο σταθμός σας σήμερα 01/07/2015 σέ εκπομπή που μεταδιδόταν στίς 17.30 υπέρ του ΝΑΙ στό δημοψήφισμα τής Κυριακής!
    Έχοντας δέ καί ως προσκεκλημένους κάποια "αστέρια" τού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος πού έχει αφανίσει τόν Ελληνικό λαό, επιδοθήκατε σε ένα παραληρηματκό κρεσέντο υπέρ του ΝΑΙ, επιχειρώντας έτσι τήν χειραγώγηση τών ακροατών. Ο βασικός συντελεστής τής εκπομπής κ. Αλφιέρης εξέχεε δηλητήριο!
    Αυτό που κάνατε είναι απαράδεκτο! Μήπως κι εσείς εξυπηρετείτε τά ανομα συμφέροντα που λυμαίνονται τόν Ελληνικό λαό;
    Αυτός είναι ο σκοπός τού σταθμού; Νά παίρνη πολιτική θέση καί να τρομοκρατή τούς πολίτες;
    Είσθε απαράδεκτοι! ΑΙΣΧΟΣ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή