Η αλητεία των μέσων ... αποπλάνησης - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/07/2015

Η αλητεία των μέσων ... αποπλάνησης

Οι εξελίξεις στην πατρίδα μας είναι πολύ σημαντικές, αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμες. Το μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει, όμως, είναι η καθαρά προδοτική στάση που υιοθετούν τα presstitute μέσα ενημερώσεως της πατρίδος μας που έχουν επιδοθεί σε μία ακατάσχετη τρομοκρατία εκβιάζοντας τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να επαναλάβω και να τονίσω πως το δημοψήφισμα δεν ρωτάει τίποτε άλλο παρά το εάν ο λαός θέλει τα μέτρα που πρότειναν οι δανειστές ή όχι. Βέβαια, από τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου 2015 αυτό το ερώτημα δεν έχει κάποιο νόημα μιας και έληξε το Ελληνικό πρόγραμμα στήριξης. Εν τούτοις οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και άρα οι πολίτες πρέπει να πουν εάν συμφωνούν με τα υφεσιακά μέτρα των δανειστών.

Δεν τίθεται -κακώς κατά την γνώμη μου- ζήτημα παραμονής ή όχι στο ευρώ και πολύ περισσότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνεπώς όλοι αυτοί οι επί πληρωμή δημοσιογραφίσκοι-υποστηρικτές του «ΝΑΙ» ψεύδονται ασυστόλως και εξαπατούν τον λαό υπηρετούντες ξένα συμφέροντα που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το εθνικό συμφέρον.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής αλητείας των τελευταίων ημερών είναι η φωτογραφία από το συλλαλητήριο υπέρ του «ΟΧΙ», την οποία είχε δημοσιεύσει το πρακτορείο Reuters στις 29 Ιουνίου και την οποία παρουσίασε ο γνωστός βο(υ)λευτής και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης (!) της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι είναι από την συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ». Νωρίτερα το "Βήμα" του γνωστού εκδοτικού οργανισμού είχε δημοσιεύσει για το ίδιο θέμα μια παλαιότερη φωτογραφία, στην οποία φαινόταν καθαρά πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το σύνθημα «ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-ΕΕ-ΔΝΤ».

Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια αφιέρωσαν ώρες ζωντανών συνδέσεων για τη συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ» και ελάχιστα δευτερόλεπτα για το «ΟΧΙ». Η κάλυψη των εξελίξεων θυμίζει πλέον έντονα το ρόλο των τηλεοπτικών σταθμών στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της Βενεζουέλας, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πρώτο “τηλε-πραξικόπημα”, τακτική που είναι εμφανώς δυτική και υποκινούμενη. Η Ελλάδα βαδίζει πιστά στα χνάρια της Ουκρανίας!

Η Ελλάδα έχει πληρώσει πολύ ακριβά το έργο των δημοσιογράφων και των καναλιών που υπηρετούν σκοτεινά και ύποπτα συμφέροντα. Οι πολίτες οφείλουν να σοβαρευτούν και να ανοίξουν τα μάτια και το μυαλό τους κλείνοντας ερμητικά την τηλεόραση. Την Κυριακή πρέπει με προσοχή να διαβάσουν το έντυπο του ψηφοδελτίου και να πουν εάν θέλουν νέα μέτρα ή όχι! Τίποτε άλλο!

Κανείς δεν απευθύνει άλλο ερώτημα στον Ελληνικό λαό, παρά μόνο τούτο: ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου