Η χαρά του καταχραστή συνδικαλιστή! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/01/2015

Η χαρά του καταχραστή συνδικαλιστή!

Η πανάρχαια παροιμία της λαϊκής σοφίας λέει πως ο λύκος στην αντάρα χαίρεται! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την νεοσύστατη κυβέρνηση που είναι η χαρά των λύκων που κατασπαράζουν το κράτος και κυρίως των κομματικών συνδικαλιστών. Ο συνδικαλιστής που διώχθηκε ποινικά για άμεση συνέργεια σε απιστία κατ' εξακολούθηση κατά της Δ.Ε.Η. με ζημιά άνω των 150.000€, ηθική αυτουργία για απιστία κατ' εξακολούθηση με ζημιά άνω των 150.000€ και για κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση απάτη κατά της Δ.Ε.Η. με ζημιά άνω των 150.000€, αυτός που του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 60.000€. είναι από τους πρώτους που χάρηκαν με την "αλλαγή" σελίδας στην Ελλάδα.

Την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την ακύρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει με σημερινή δήλωση ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ.

«Με τη σημερινή δήλωση επιβεβαιώνεται το προοδευτικό περιεχόμενο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την ενέργεια και δικαιώνεται η συνεπής προσπάθεια και οι πολυετείς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης» αναφέρει ο υπόδικος συνδικαλιστής.

Κάνει λόγο επίσης για «δικαίωση μιας ολόκληρης γενιάς εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη» ενώ καλεί τον λαό και τους εργαζομένους της επιχείρησης να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Δεν μας έφτανε το καθεστώς του δικομματισμού και οι πελατειακές σχέσεις που έχει αναπτύξει τόσα χρόνια με τους διορισμούς, το νέο σχήμα της "ελπίδας" ήρθε όχι απλά να το συντηρήσει αλλά και να το αυξήσει με το να προσθέσει σε αυτό την καταξίωση και την δικαίωση όλων των κομματικών συνδικαλιστών που δεν εργάζονται καθόλου αλλά πληρώνονται αδρά και κυρίως μιας μερίδας που είναι είτε φυγόδικοι, είτε υπόδικοι για οικονομικά εγκλήματα κατά του κράτους.

Με λίγα λόγια στα πρώτα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης προστέθηκε και η χαρά και η δικαίωση του κάθε, υπόδικου ή μη, συνδικαλιστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου