Ανασυγκρότηση - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/08/2014

Ανασυγκρότηση

Από το τέλος του προηγουμένου έτους οι πολιτικές εξελίξεις ήσαν ραγδαίες. Από τον Φεβρουάριο του 2014 η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και στην Ελληνική πραγματικότητα. Μέσα σε όλη αυτή την πολιτική δίνη, περάσαμε και την δοκιμασία των Ευρωπαϊκών εκλογών, την νέα αστάθεια που προέκυψε και που συνεχίζει να μαστίζει την Ευρώπη, αλλά και την τραγική διαπίστωση πως το πολιτικό καθεστώς στη χώρα μας έχει εγκλωβίσει και ουσιαστικά ακυρώσει τη λαϊκή βούληση.

Σε όλη αυτή την ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση, η προσπάθεια και η επιδίωξή μου ήταν μία: Να προσπαθήσω να δω και να δείξω με ένα άλλο μάτι τις πολιτικές εξελίξεις. Με την ελεύθερη ματιά, με την ματιά της λογικής, με την ματιά που δεν είναι σιδηροδέσμια οικονομικών ή/και πολιτικών συμφερόντων. Η προσπάθεια αυτή είναι διαρκής και δεν τελειώνει ποτέ. Σε αυτή την προσπάθεια έχουν συμβάλλει τα μέγιστα τα σχόλια σας προς διόρθωση, οι παροτρύνσεις, οι συστάσεις καθώς και οι επισημάνσεις σας.

Σκοπός και επιδίωξή μου τις προσεχείς μέρες είναι η αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση των αρχείων και των δοκιμίων. Μας περιμένει πολύ δυνατό φθινόπωρο και ακόμα πιο δύσκολος χειμώνας που απαιτούν το μέγιστο των δυνάμεών μας. Έτσι, λοιπόν, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα χαρώ να διαβάζω εσάς μέσα από τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και κυρίως τις διορθώσεις σας, ως επώνυμο ή ανώνυμο σχόλιο στο παρόν και οι οποίες θα έρθουν αυτόματα στο email μου. Εννοείται, βέβαια, πως αν το απαιτήσουν οι εξελίξεις ή η επικαιρότητα, όλα αυτά θα ανατραπούν.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και θα τα πούμε, συν Θεώ, την 1η Σεπτεμβρίου!

3 σχόλια:

  1. Αθ.Πανταζοπουλος19 Αυγούστου, 2014 22:59

    Καλησπερα. Γνωριζεις την σελιδα veteranstoday; καλη συνεχεια στον αγωνα αλλα και καλη ξεκουραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. {ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΕΡΑ} ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Μανώλη!!!
    Σε ευχαριστούμε για όσα κάνεις για μας και την πατρίδα μας, ο θεός να σας δείνει δύναμη γιατί είστε παράδειγμα για εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή