Η κυβέρνηση δεν εκφράζει τον λαό! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/07/2015

Η κυβέρνηση δεν εκφράζει τον λαό!

Είναι καιρός να καταλάβει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του πως δεν έχουν πλέον την στήριξη του Ελληνικού λαού. Πρέπει να καταλάβουν και οι 300 βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου πως οι επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι η επίσημη απόλυσή τους μία δια παντός από τα πολιτικά τεκταινόμενα της πατρίδος μας.

Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος έδειξε ότι είναι σάπιο, διεφθαρμένο και κυρίως πως κατευθύνεται εξ ολοκλήρου από ανθελληνικά συμφέροντα. Η νωπή προδοσία της χώρας είναι μια ακόμα τρανή απόδειξη της αντεθνικής πολιτικής που ακολουθούν τα "Ελληνικά" κόμματα και οι πολιτικοί από το 1831 και μετά. Ο Ιούλιος αποδεικνύεται ιδιαίτερα "καταραμένος" για το Ελληνικό Έθνος αφού Ιούλιο χάσαμε την Κύπρο και τώρα, πάλι Ιούλιο, χάνουμε την Ελλάδα. Ειδικά η 15η Ιουλίου μπορεί να θεωρηθεί ως ιδιαίτερη μέρα στην ιστορία του σύγχρονου Ελληνισμού καθώς έχει συνυφανθεί με ιστορικά γεγονότα.

Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στην τύχη, ούτε στις συμπτώσεις. Σίγουρα το καλοκαίρι ευνοεί τα πολιτικά παιχνίδια και τις αναταραχές. Σίγουρα όσοι κατευθύνουν εκ του μακρόθεν τις εξελίξεις στην πατρίδα μας έχουν μελετήσει το πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για το κάθε χτύπημα που θέλουν να καταφέρουν στην Ελλάδα μας. Όλοι πιστεύουν πως ο Ελληνικός λαός θα αποδεχθεί τώρα τα μέτρα, θα πάει διακοπές και από το φθινόπωρο βλέπουμε...

ΟΧΙ! Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Ο Ελληνικός λαός απέδειξε και την Κυριακή του δημοψηφίσματος (μία Κυριακή πριν η κυβέρνηση και ΟΛΟΙ οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποί του τον "πουλήσουν" φθηνά) πως είναι άγρυπνος φρουρός της Ελλάδος και πως δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν πολιτικάντη που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα εκτός από αυτά της πατρίδος μας.

Η κυβέρνηση δεν έχει πια την στήριξη του λαού, όπως δεν την έχουν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου. Το πολιτικό σύστημα της χώρας κατέρρευσε δείχνοντας το πραγματικό προδοτικό του πρόσωπο. Η αποστολή του ήταν να παραδώσει την χώρα στους Ευρωπαίους και το πέτυχε ή μάλλον έτσι νομίζει! Τώρα θα μιλήσει ο λαός! Ο λαός θα αποτινάξει από πάνω του ως άλλο τουρκικό ή φασιστικό ζυγό τους πολιτικάντηδες που διαφεντεύουν τον τόπο ως νέοι κοτζαμπάσηδες.

Κανείς δεν μπόρεσε να υποδουλώσει τον Έλληνα και κανείς δεν πρόκειται να το πετύχει ούτε σήμερα. Ο Έλληνας πάνω από όλα έχει απίστευτη πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό, είναι ελεύθερος επειδή ακριβώς δεν προτάσσει τίποτε πάνω από την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Εδώ είναι Ελλάδα! Όποιος δεν το κατάλαβε να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλιώς θα του δείξουμε εμείς την έξοδο!

5 σχόλια:

  1. Μακάρι αυτή η εκτίμηση για τον ελληνικό λαό να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, αλλά πολύ αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε όσοι και όσο μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τους συμπατριώτες μας;

    Είναι μια μάχη σαν αυτή των Θερμοπυλών! Πρέπει αν μη τι άλλο ο εχθρός να πέσει πάνω στην αντίστασή μας!

    Καλύτερα ένας υπερήφανος θάνατος, παρά μια ατιμασμένη ζωή, ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλης Μακρής15 Ιουλίου, 2015 13:43

    Κι εγώ συμφωνώ με τον Μανώλη. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει την αποδοχή του προς τα "δεξιά" του. Όμως αυτός ο βομβαρδισμός με τα γκάλοπ που δείχνουν "έγκριση" και "αποδοχή" της συμφωνίας και της πολιτικής Τσίπρα είναι επίπλαστα. Θυμάμαι ότι και ο ΓΑΠ έτσι ξεκίνησε στις αρχές του πρώτου μνημονίου. Και μάλιστα είχε κερδίσει 6 μήνες αργότερα (Οκτώβριος 2010) τις περιφερειακές - δημοτικές εκλογές. Δεν θα αργήσει και η αποδόμηση των "προοδευτικών" μας. Απλά για μένα είναι πιο προκλητικοί και πιο φτιασιδωμένοι στο ψέμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ μαζί σου Μανώλη, το θέμα ειναι οτι δεν βλεπω πολλους να θελουν να επηρεαστουν απο αυτην την γενναία σταση. Δυστυχως νομιζω οτι λιγοτερη δουλεια θελει για να "γυρισει ο ηλιος" παρα να γυρισει ο σημερινος ελληνας στις αξιες και στην αξιοπρεπεια των προγονων του. Ελπιζω αυτη μου η αποψη να ειναι η πλεον απαισιοδοξη και να διαψευστω σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μου φαίνεται πως μάλλον είσαι ρεαλίστρια και πιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα από ότι είμαι εγώ που "ονειρεύομαι" τους μαχητές προγόνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή