Ακόμα πιο Ευρωπαία και η Ισπανία!

Μία εβδομάδα μετά από την YK National Statistics (στατιστική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου), έρχεται και το Instituto Nacional de Estadística (INE) η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ισπανίας, να σημειώσει πως και η Ισπανική κυβέρνηση συνυπολογίζει στο Α.Ε.Π. της χώρας τις παράνομες δραστηριότητες

Όπως είχα ξαναγράψει, η παρανομία είναι μέθοδος πλουτισμού κατά την Ε.Ε., όπως φαίνεται και στη σχετική "συμμόρφωση" Regulation No. 549/2013 που έχει αποστείλει προς όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Έτσι λοιπόν από τον Σεπτέμβριο, το Α.Ε.Π. και της Ισπανίας θα περιλαμβάνει κέρδη από την πορνεία, την διακίνηση ναρκωτικών και το λαθρεμπόριο καπνού, το οποίο αναμένεται να αυξηθεί στο 4,5% από 2,7% σύμφωνα με την ανακοίνωση (κεφάλαιο 3, σελίδα 5) του INE.

Το σημαντικό είναι πως οι τομείς στους οποίους η Ε.Ε. έχει αλλοιώσει ολόκληρη την Ευρώπη είναι πάρα πολλοί. Η Ε.Ε. συνεχίζει και θα εντείνει τις προσπάθειές της για μια διαφορετική ηθική, για ένα διαφορετικό ήθος για μια άλλη κουλτούρα που δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Αυτός ήταν κι ο λόγος που προεκλογικά έκανα διαρκώς κουβέντα για την επερχόμενη "απειλή" της Ε.Ε.

Δεν βλέπω κάτι που να μπορεί να ανακόψει αυτή την πορεία, παρά την αφύπνιση των Ευρωπαίων: Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται κι αφήστε αυτούς που ονειρεύονται!

2 σχόλια:

 1. ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ14 Ιουνίου, 2014 19:31

  Τὸ Ὑπουργεῖο Ὑγείας καὶ ἡ Ἀμερικανικὴ πρεσβεία ἀνάμεσα στοὺς ὑποστηρικτὲς τοῦ gay pride τῆς Ἀθήνας!
  Γράφει ἡ Νεκταρία Παρίδη
  Ἡ παραπάνω εἰκόνα ἐλήφθη ἀπὸ τὴν ἐπίσημη σελίδα τοῦ athens gay pride. Ἀνάμεσα στοὺς δεκάδες χορηγοὺς καὶ ὑποστηρικτὲς ξεχωρίσαμε τὸ Κέντρο Ἐλέγχου καὶ Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ποὺ ἐποπτεύεται καὶ χρηματοδοτεῖται ἀπὸ τὸ Ὑπουργείου Ὑγείας καθὼς καὶ τὴν Ἀμερικανικὴ πρεσβεία τῆς Ἀθήνας! Τί νὰ σχολιάσει κανείς... Ὅταν τὸ ἐπίσημο κράτος καὶ ξένες πρεσβεῖες ὑποστηρίζουν ἀνοιχτὰ τὶς νεοταξικὲς αὐτὲς ἐκδηλώσεις ἁπλὰ σημαίνει ὅτι τὰ πράγματα εἶναι ἐξαιρετικὰ κρίσιμα γιὰ τὸν τόπο μας. Μόνο μὲ ἀνένδοτο φρόνημα καὶ ἀγώνα τοῦ ὀρθόδοξου λαοῦ θὰ μπορέσουμε νὰ ἀντιπαρατεθοῦμε σὲ τόσο ἰσχυροὺς φορεῖς ποὺ προωθοῦν τὸν ἠθικὸ ἐκμαυλισμὸ τῆς κοινωνίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ14 Ιουνίου, 2014 19:56  Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

  Στην «σύγχρονη» ισλαμική Τουρκία τα κοριτσάκια από 11 ετών και πάνω, (ανεπίσημα ίσως και από μικρότερες ηλικίες ), θα πρέπει να μαθαίνουν πώς να γίνουν καλές νύφες, βλέπε πώς να μαθαίνουν να «βιάζονται» από τους συζύγους τους οι οποίοι, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), τις θεωρούν σαν τα χωράφια τους και όποτε γουστάρουν τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους. Αλλά το εκπληκτικό είναι πως όχι μόνο δεν λαμβάνοντα κάποια μετρά για αποφευκτούν αυτοί οι νομότυποι βιασμοί, αλλά τώρα προχωρούν και στην επίσημη διδασκαλία στα τουρκικά σχολεία για τις μικρές νύφες που στα 11 χρόνια τους θα πρέπει να εκπαιδευτούν πως να γίνουν καλές νύφες και να υπακούουν στον νόμο του αφέντη συζύγου τους.Τουρκικό δημοσίευμα (46)

  Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, Taraf, το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην θέσπιση μαθήματος στα τουρκικά σχολειά για μικρές νύφες από 11 ετών με την χαρακτηριστική προτροπή, «Πως να γίνετε καλές μικρές νύφες». Το μάθημα θα διδάσκεται στην πέμπτη τάξη του πρώτου σχολείου, (αντίστοιχο με το δικό μας δημοτικό σχολείο), έτσι ώστε τα μικρά κοριτσάκια από 11 ετών να μαθαίνουν τους βασικούς κανόνες μιας νύφης, πως δηλαδή θα εκπληρώνουν τα συζυγικά τους καθήκοντα από αυτή την ηλικία. Το μάθημα αυτό που θα αρχίζει από την πέμπτη τάξη, θα διδάσκεται και σε άλλες πέντε τάξεις έτσι ώστε να ολοκληρώνεται η «ειδική» εκπαίδευση για τις μικρές νύφες και να είναι έτοιμες για την νέα τους συζυγική ζωή από τόσο μικρή ηλικία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας, το μάθημα θα διδάσκει τα βασικά καθήκοντα της νύφης και το πώς θα οδηγείται το μικρό κορίτσι στη τελετή του γάμου, όπου θα πρέπει να καλύπτει το κεφάλι της με ένα μακρύ κόκκινο πέπλο σύμφωνα με τις ισλαμικές παραδόσεις της Ανατολίας. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, σύμφωνα με τις διδαχές του μαθήματος, η μικρή νύφη θα πρέπει να είναι έτοιμη να γίνει θυσία, (kurban ol), για τον σύζυγο της και να υπακούει σε όλες τις ορέξεις του και τις παρορμήσεις του ενώ θα πρέπει να τον στηρίζει στο νέο της σπίτι όπου ο άντρας θα είναι ο μεγάλος αφέντης !!! Το όνομα του μαθήματος θα έχει τον χαρακτηριστικό συμβολικό τίτλο, «Adım Adım Türkiye», δηλαδή, «Τουρκία Βήμα προς Βήμα», που δείχνει και την μεγάλη σημασία που προσάπτουν οι εμπνευστές αυτού του μαθήματος στην διδασκαλία του.

  Όπως ήταν επόμενο η πρωτοβουλία αυτή του τουρκικού υπουργείου Παιδείας, που εντάσσεται στην εκστρατεία όλο και μεγαλύτερης ισλαμοποίησης της Τουρκίας από το ισλαμικό κόμμα του Ταΐπ Ερντογάν, προκάλεσε τις αντιδράσεις των Ενώσεων των Τούρκων Εκπαιδευτών, οι οποίες όμως δεν έχουν την δυνατότητα να αποτρέψουν την διδασκαλία ενός τέτοιου «νεωτεριστικού» μαθήματος στα τουρκικά σχολεία, ενώ στην Ανατολία θωρείται πολύ φυσιολογικό να διδάσκονται τέτοια πράγματα στην βασική εκπαίδευση.

  Αλήθεια πως σχολιάζουν όλοι αυτοί που στηρίζουν την ελεύθερη διακίνηση και προβολή των θρησκευτικών σύμβολων των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που έχουν εισβάλει απροσκάλεστοι στην χώρα το μάθημα αυτό ; Να αρχίσουμε και εδώ να εκπαιδεύομαι τα μικρά κορίτσια να είναι έτοιμα να υπακούουν στους υποτιθεμένους συζύγους τους από την ηλικία των… 11 ετών ; Και για να είμαστε πιο σαφείς άραγε τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» που κηρύττουν την ανοχή στην παράνομη έλευση των μουσουλμάνων στην χώρα μας, για το μάθημα του «βιασμού» των μικρών κοριτσιών με το πρόσχημα του γάμου ; Και εις ανώτερα!

  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος ΠΗΓΗ :http://www.pentapostagma.gr/2014/06/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B5.html#.U5x7uYJlywI ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ:ΑΥΤΗ Η ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΩΜΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΣΕΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.