Νέες προσλήψεις στο δημόσιο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/05/2014

Νέες προσλήψεις στο δημόσιο!

Δεν έχουν τον Θεό τους, κυριολεκτικά, στην κυβέρνηση! Άλλοι 4.000 (4.139 για να ακριβολογούμε) θα προστεθούν στην τεράστια λίστα των δημοσίων υπαλλήλων που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Μέσα σε ένα δημόσιο τομέα που απαρτίζεται από μισό εκατομμύριο "εργαζομένους" έρχονται να προστεθούν άλλες 4.000 και μάλιστα προεκλογικά! Σύμπτωση κι αυτό; Συγκυρία; Ας σοβαρευτούμε! Όχι βέβαια.

Όλοι γνωρίζουμε πως σήμερα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μόνο το 0,5% είναι απαραίτητο, ακόμα μικρότερο ποσοστό είναι ευσυνείδητοι και εργατικοί υπάλληλοι ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κομματικά διορισμένοι κηφήνες που κατασπαταλούν και τρέφονται από το δημόσιο χρήμα τη στιγμή που οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η υπηρεσία τους! Κι όμως! Η κυβέρνηση δεν νοιάστηκε για τις απολύσεις κοντά 2.000.000 σκληρά εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα -όπου οι συνθήκες εργασίας είναι σε πολλές περιπτώσεις από άθλιες έως εκμετάλλευσης από την πλευρά των εργοδοτών- για να μην πειράξει τα "δικά της παιδιά", τους κομματικούς υπαλλήλους, τους ανθρώπους που συνενοχικά στηρίζουν το σάπιο πολιτικό σύστημα που βουλιάζει την πατρίδα μας!

Απολαύστε ακόμα μια φορά την υποκρισία, τον κομματισμό και τη σκοπιμότητα που χαρακτηρίζει την Ελληνική πολιτική σκηνή! Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", μέσα στον Μάιο αναμένεται να γίνουν 4.139 προσλήψεις με συμβάσεις έργου, ορισμένου και αορίστου χρόνου σε υπηρεσίες ή/και φορείς του Δημοσίου, ενώ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι αιτήσεις που αφορούν σε 1.330 θέσεις. Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις θα γίνουν ως εξής:

  450 αορίστου χρόνου στις ΟΣΥ
  900 εποχικοί στη Δακοκτονία
   82 δικαστικοί επιμελητές στα Εφετεία
  155 εποχικοί στην ΕΥΔΑΠ
  120 εποχικοί στη Βιομηχανία Ζάχαρης
   82 εποχικοί στο Φεστιβάλ Επιδαύρου
  511 εποχικοί στα μουσεία
  450 εποχικοί σε δήμους
  500 πενταετούς υποχρέωσης στην Πυροσβεστική
  150 εποχικοί ναυαγοσώστες
  581 εποχικοί στη ΔΕΗ
   88 συμβασιούχοι σε ΑΕΙ
+  70 εποχικοί στη ΝΕΡΙΤ
--------------------------------------------
4.139 Συνολικά ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!

Ακούσατε κάποια διαμαρτυρία από τους λοιπούς του Ελληνικού κοινοβουλίου; Από τα σκορποκόμματα και τους "ευκαιριακούς πατριώτες" που ανέδειξε η πολιτική κρίση του τόπου μας; Είδατε να μιλάει κανείς για αυτό το σκάνδαλο; Περί σκανδάλου πρόκειται! Σε μία οικονομική περίοδο που αυτό το οποίο επιτακτικά χρειάζεται είναι η απόλυτη σμίκρυνση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, γίνεται ακριβώς το αντίθετο! Ακούσατε όμως να μιλάει κανείς γι' αυτό; Όχι βέβαια! Μα, αυτό άλλωστε είναι το κοινό σημείο όλων όσοι προανέφερα! Μόνο που κάποιοι απλά περιμένουν τη σειρά τους για να διορίσουν τα "δικά τους παιδιά". Όλοι οι υπόλοιποι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού... χωρίς δικαιώματα στην ίδια τους την Πατρίδα! Μόνο με υποχρεώσεις! Γιατί πληρώνουν ένα τίμημα: Της ελευθερίας της σκέψης και της ύπαρξής τους, κάτι αυστηρά απαγορευμένο στην Ελλάδα του 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου