Τα πρώτα μηνύματα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/05/2014

Τα πρώτα μηνύματα

Με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τοπικών εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, φάνηκε καθαρά πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Tο πρώτο βουητό του πολιτικού «σεισμού» που υποσχέθηκε να προκαλέσει ο ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), ο Nigel Farage, έγινε αισθητό την Παρασκευή καθώς τα προκαταρκτικά αποτελέσματα στις τοπικές εκλογές καταδεικνύουν ότι το κόμμα αυτό έχει κερδίσει περισσότερες από 100 θέσεις σε δημοτικά συμβούλια ενώ είναι πολύ πιθανόν να μπορέσει να τις διπλασιάσει.

Οι δημοσκοπήσεις και οι προβλέψεις δίνουν σαφέστατο προβάδισμα και στις ευρωεκλογές, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν την Κυριακή το βράδυ. Υπενθυμίζω πως στο Ηνωμένο Βασίλειο οι εκλογές έγιναν την Πέμπτη 22 Μαΐου, αλλά σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού εκλογικού νόμου θα ανακοινωθούν την Κυριακή το βράδυ, μαζί με τα αποτελέσματα όλων των κρατών-μελών. Τα αποτελέσματα αυτά είναι ένα σαφές και καθαρό μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και δείχνει πως ο ευρωσκεπτικισμός υπερτερεί έναντι αυτών που ονειρεύονται μια Ε.Ε. δυνάστη των λαών της Ευρώπης.

Η πατρίδα μας πρέπει να είναι οδηγός και σε αυτή την αλλαγή σελίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας αναμόρφωσης του ήθους της Ε.Ε! Πρέπει να στείλει τους άξιους εκπροσώπους της, αυτούς της πολιτικής παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", τους συνεχιστές του Ιωάννη Α. Καποδίστρια. Στην Ευρώπη ξέρουν καλά ποιος ήταν ο Καποδίστριας και του χρωστούν πολλά! Το ίδιο κι εμείς στην Ελλάδα! Του χρωστάμε το ότι υπάρχουμε ακόμα, παρά την σχεδόν δύο αιώνων διακυβέρνηση από προδοτικές και ανθελληνικές πολιτικές!

Ας γίνει η 25η Μαΐου, η νέα 25η Μαρτίου του Έθνους μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου