Όχι άλλα διλήμματα από τον πρωθυπουργό της τρομοκρατίας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/05/2014

Όχι άλλα διλήμματα από τον πρωθυπουργό της τρομοκρατίας!

Κάποιος πρέπει να πει στον πρωθυπουργό να σταματήσει να εκβιάζει! Κάποιος πρέπει να τον συμβουλεύσει να αλλάξει τακτική, να αναθεωρήσει την πολιτική που ακολουθεί και να σηκωθεί να φύγει από τη χώρα! Προφανώς προβληματισμένος από τα χτεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, έθεσε και πάλι το δίλημμα-παραμύθι για τις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής 25 Μαΐου 2014. «Είναι στο χέρι των Ελλήνων με την ψήφο τους είτε να συμβάλουν ώστε να υπάρχει για τον Ελληνικό λαό η βεβαιότητα ότι θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα είτε να αφήσουν τη χώρα να κυλήσει προς τα πίσω» είπε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός που φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα προσαρμογής και επαφής με την πραγματικότητα.

Το δίλημμα που θέτει, αναιδώς και εκβιαστικά, ακόμα μια φορά, είναι ανόητο και ψεύτικο! Σταθερότητα σε τι; Στα χαράτσια; Στα μνημόνια; Στην ανεργία; Στην ανέχεια; Σε αυτά θέλει να μας σταθεροποιήσει αυτή ή κυβέρνηση; Γιατί για την αντιπολίτευση δεν θα χαραμίσω σκέψεις και λόγια... θα την αφήσω να γελοιοποιηθεί μόνη της με όσα λέει, κάνει και πιστεύει! Κυρίως θα αφήσω στην κρίση σας την "περίεργη" εμμονή της να μας οδηγήσει στην "ομπρέλα" των Η.Π.Α.! Ουκρανία μας ονειρεύεστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Ποιο γύρισμα προς τα πίσω φοβάστε και μας απειλείτε κ. πρωθυπουργέ; Τότε που η Ελλάδα ήταν μεγάλη και τρανή; Την εποχή της δόξας και της ευημερίας; Την εποχή που τα προβλήματα είχαν λύσεις; Αυτό φοβάστε; Τις λύσεις; ΝΑΙ! Αυτό φοβάστε! Αυτό δε θέλετε! Γιατί χάνεται ο έλεγχος από τα αφεντικά σας! Γι' αυτό όλες αυτές οι απειλές και τα διλήμματα! Έχετε επιδοθεί σε ένα αισχρό αγώνα τρομοκρατίας και εκφοβισμού του Ελληνικού λαού! Γι' αυτό και όλες οι επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού και παραπλάνησης με γελάκια σε τουρίστριες από την μία και επισκέψεις στην Ιεραρχία από την άλλη! Γι' αυτό έχετε μισθοφόρους μασώνους θεολόγους, blogers και διάφορους άλλους αργόσχολους, που τους ταΐζετε στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ για να πολεμούν και από εκεί! Για να υπερασπίζονται την προδοτική πολιτική που διαλύει σιγά-σιγά τον ιστό του Έθνους μας! Αν δει κανείς τις μεθόδους σας, θα καταλάβει πόσο πολύ τρέμετε το να χάσετε την εξουσία! Σας είπα κι άλλη φορά! Δεν έχουμε όλοι οι Έλληνες μνήμη χρυσόψαρου κ. πρωθυπουργέ! Ξέρουμε και θυμόμαστε πολύ καλά, ποιος είναι καθένας από εσάς!

Πάρτε το απόφαση όλοι εσείς που ξεπουλήσατε την Ελλάδα μας! Πάρτε το απόφαση όλοι εσείς από ακόμα και τώρα συνεχίζετε με μανία να προσπαθείτε να διαλύσετε ότι έχει απομείνει όρθιο στην Πατρίδα μας! ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Η 25η Μαΐου θα γίνει η νέα 25η Μαρτίου! Η σύγχρονη ειρηνική μεν, αλλά επανάσταση! Ο θάνατος του ανθελληνικού κατεστημένου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου