Την άδεια της Merkel και μάλιστα με την μεσολάβηση του Richard Weber ζήτησε ο Σαμαράς για νομοσχέδιο

Την άδεια της Merkel και μάλιστα με την μεσολάβηση του προέδρου των Επιμελητηρίων Richard Weber ζήτησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γιατί στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, δεν έχει την αρμοδιότητα αν δεν έχει έγκριση. Σύμφωνα με τον Γερμανό πρόεδρο των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων, ο κ. Σαμαράς του είπε: "αν μπορείτε παρακαλέστε την κ. Merkel για να μεσολαβήσει στην Τρόικα για να μου επιτρέψει να αλλάξω την νομοθεσία για τα Επιμελητήρια. Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω την νομοθεσία μόνος μου"!

Το συγκεκριμένο το έχω μαρτυρία από ηλεκτρονική αλληλογραφία που έλαβα επώνυμα από πολύ έμπιστο πρόσωπο του περιβάλλοντός μου και σας την παρουσιάζω. Επιπρόσθετα σας επισυνάπτω και το επίμαχο βίντεο το οποίο να είστε σίγουροι πως η "δημοκρατική" κυβέρνησή μας θα "εξαφανίσει΄" τις επόμενες ώρες από το youtube:
ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΒΕΜΠΕΡ: «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ» Χθες 25/4/2014 η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) είχε έκτακτη συνεδρίαση στο κτίριο του ΕΒΕΑ για το θέμα της συνδρομής στα Επιμελητήρια. Παρών ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων, Γερμανός, κ. Βέμπερ. Ήμουν παρών στο ακροατήριο και αυτά που άκουσα με άφησαν άναυδο.Την προηγούμενη ημέρα ο κ. Βέμπερ επισκέφθηκε τον κ. Σαμαρά μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Μίχαλο και τον γραμματέα των Ευρωεπιμελητηρίων. Συζήτησαν διάφορα θέματα και ανάμεσα στα άλλα το θέμα της συνδρομής των Επιμελητηρίων (που καταργείται από 1/1/2015).Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βέμπερ από το βήμα της ΚΕΕΕ, ο πρωθυπουργός του είπε «αν μπορείτε παρακαλέστε την κ. Μέρκελ για να μεσολαβήσει στην Τρόικα για να μου επιτρέψει να αλλάξω την νομοθεσία για τα Επιμελητήρια. Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω την νομοθεσία μόνος μου»!!Το ανωτέρω συνοδεύτηκε από κίνηση των χεριών του κ. Βέμπερ δείχνοντας τα χέρια δεμένα. Δεν γνωρίζω αν η κίνηση αυτή έγινε από τον πρωθυπουργό.Η ανωτέρω ομολογία της «κατοχής» της Ελλάδας από ξένες δυνάμεις είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του ΔΣ της ΚΕΕΕ, ακούστηκε από σχεδόν όλους τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Ελλάδος και φυσικά είναι αποτυπωμένη στην κάμερα που υπήρχε στον χώρο.Δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο (λεπτό 4:41 και μετά, η επίμαχη φράση στο 6:10)Ο κ. Σαμαράς έμεινε μόνος του στο κάδρο, απαλλάσσοντας από ευθύνες των υπουργό του για Ανάπτυξη που έχει και την ευθύνη των Επιμελητηρίων.Προσωπικά νοιώθω αηδία για το γεγονός ότι η χώρα μου βρίσκεται σε κατοχή και υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι με λαϊκή εντολή μας κυβερνούν. Με εκτίμηση, Φλωράς Γιώργος - Πανεπιστημίου 59 Αθήνα - Τηλ. 2109999999-6999999999 (δεν τα δημοσιοποιώ γιατί δεν έχω την έγκρισή του)

Αυτή είναι η πολιτική για την οποία είστε τόσο υπερήφανος κ. πρωθυπουργέ; Τα "δεμένα" σας χέρια -όπως ο ίδιος ομολογήσατε- είναι πηγή εμπνεύσεως και περηφάνιας; Αυτή την Ελλάδα ονειρευόσασταν; Αυτή σχεδιάζατε; 

Μας προκαλείτε αηδία! Όπως κι όλο το επιτελείο σας, η αντιπολίτευσή σας (που μόλις γίνει κυβέρνηση θα συνεχίσει την ίδια πολιτική), κι όλοι ανεξαιρέτως οι τριακόσιοι συμμετέχοντες στην διάλυση του Ελληνικού κράτους! Να φύγετε μακρυά από την Ελλάδα! Δεν σας θέλουμε! Δεν σας αναγνωρίζουμε! Δεν μας εκφράζετε! Δεν θέλουμε καν να θυμόμαστε, ούτε τα ονόματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.