Το έγκλημα των συνδικαλιστών - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/04/2014

Το έγκλημα των συνδικαλιστών

Τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν καταγράψει 20.210 συγκεντρώσεις, συναθροίσεις και κινητοποιήσεις στο διάστημα από τις 8 Μαΐου του 2010 έως και τις 28 Μαρτίου του 2014, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, με τις 6.266 από αυτές στην Αττική.

Όλες αυτές οι συγκεντρώσεις, πορείες, κινητοποιήσεις τι αποτέλεσμα είχαν; Κανένα! Ο λόγος; Πολύ απλός: Τις διοργάνωσε και τις "καπέλωσε" με την εποπτεία του το παρακλάδι των πολιτικών μας που είναι οι συνδικαλιστές, εργατοπατεράδες υψηλών κλιμακίων που απλά είναι ένα σκαλί πριν διοριστούν ή "εκλεγούν" βο(υ)λευτές!

Θυμάστε πρωτοκλασάτα ονόματα τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο της ΝΔ, αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που κάποτε ήσαν "μαχητές του δρόμου" και των "δικαίων του εργάτη" και σήμερα είναι βο(υ)λευτές με παχυλό μισθό και προνόμια έχοντας ταυτόχρονα ξεχάσει ακόμα και το χρώμα των πεζοδρομίων; Αν δεν θυμάστε, μάλλον τους ψηφίσατε κι αυτό θα πρέπει να το συμπεριλάβετε στην αυτοκριτική της διαθέσεως της ψήφου σας την οποία οφείλει να κάνει κάθε συνειδητός ψηφοφόρος!

Το σύστημα ξέρει καλά να αχρηστεύει την λαϊκή αγανάκτηση, να ελέγχει πλήρως τις δίκαιες αντιδράσεις στα εξοντωτικά μέτρα και να αδρανοποιεί και την παραμικρή κίνηση που είναι εναντίον του, όσο δίκαιη και να είναι. Είδατε ποτέ οι υψηλά ιστάμενοι συνδικαλιστές να προβούν σε κάποια ουσιαστική κίνηση διαμαρτυρίας και να πετύχουν κάτι; Όχι! Ειδικά στην εποχή των μνημονίων και της Ευρωπαϊκής κατάκτησης της Πατρίδας μας, έχουν μετατραπεί σε γραφικά ανθρωπάκια των δελτίων ειδήσεων που δεν κάνουν απολύτως τίποτε άλλο παρά να στρέφουν την αγανάκτηση των πολιτών από τους πολιτικούς, στους συγκεντρωμένους κάποιας πλατείας που τους εμποδίζουν να πάνε στη δουλειά τους!

Το σύστημα στη χώρα μας (νομίζει πως) τα έχει προβλέψει όλα με: (α) Πολιτικούς που ενορχηστρώνουν το χαμό της Πατρίδας και την παράδοσή του στους Ευρωπαίους (και όχι μόνο) κατακτητές, (β) με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημερώσεως (και προπαγάνδας) να προβάλλουν από την "μακιγιαρισμένη" αντίδραση μέχρι και τη συμφωνία καθετί που συμβαίνει στην καθημερινότητά μας μέσα σε πλαίσια όπου τα πάντα είναι ελεγχόμενα ενώ ταυτόχρονα εξαφανίζουν κάθε έκφραση υγιούς αντίδρασης και κάθε προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου και (γ) με συνδικαλισμό και έλεγχο των παραγωγικών τάξεων από αδίστακτους πληρωμένους κομματικούς υπαλλήλους. Κίνηση ματ του σάπιου πολιτικού συστήματος που επέβαλλαν στην Ελλάδα μας οι Βαυαροί απέναντι στην δημοκρατία, την ισονομία και τη δικαιοσύνη, αρχές που έχει χάσει και ξεχάσει από καιρό η Πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου