Τα πυρηνικά όπλα της "ειρηνικής πολιτικής" των Η.Π.Α. και της Ε.Ε. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/03/2014

Τα πυρηνικά όπλα της "ειρηνικής πολιτικής" των Η.Π.Α. και της Ε.Ε.

Το ήθος της και το ποιόν της είναι γνωστά σε όλους όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με την πολιτική. Τώρα όμως έπεσαν οι μάσκες και το προσωπείο και της -τάχα- πρέσβειρας της ειρήνης Ε.Ε. και των Η.Π.Α. που την υποστηρίζουν και την έβγαλαν παράνομα από την φυλακή που βρισκόταν καταδικασμένη. 

Το ρεπορτάζ είναι το ίδιο σε όλα τα μέσα του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου παγκοσμίως είτε είναι είναι φιλικά προσκείμενος στις Η.Π.Α., είτε στην Ε.Ε., είτε στο Ρωσικό πρακτορείο, γεγονός που επιβεβαιώνει την ακρίβεια και την ορθότητα του ζητήματος. Η Δύση και η Η.Π.Α. προωθούν πρότυπα ηγετών και κυβερνήσεων φασιστών, αιμοσταγών, εκδικητικών και κυρίως διεφθαρμένων και το χειρότερο είναι πως δεν αντιδράει κανείς!

Αναμεταδίδοντας την είδηση στην Ελλάδα ο ΣΚΑΪ αναφέρει πως το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με αυτό η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, φέρεται να τάσσεται υπέρ του αφανισμού των Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία, την Κριμαία και τη Ρωσία.

"Οι Ουκρανοί πρέπει να πάρουν τα όπλα εναντίον των Ρώσων, ώστε ούτε καν καμένη γη να μη μείνει όπου υπάρχει Ρωσία" αναφέρει χαρακτηριστικά. 

"Αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε όριο. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα εναντίον των Ρώσων και να τους σκοτώσουμε μαζί με τον ηγέτη τους. Είμαι έτοιμη να πάρω ένα πυροβόλο και να πετύχω το γ....ο ηγέτη τους στο κεφάλι" φέρεται να λέει η Τιμοσένκο. "Αν ήμουν εγώ στην εξουσία δεν θα υπήρχε καμία γ....η περίπτωση να πάρουν την Κριμαία" δηλώνει. 

Η Τιμοσένκο επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της επίμαχης τηλεφωνικής συνομιλίας στο λογαριασμό της στο Twitter, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το σημείο όπου ακούγεται να ζητά τον αφανισμό 8 εκατομμυρίων Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας (τι να σχολιάσει κανείς!).

"Η συζήτηση έγινε, το κομμάτι με τους 8 εκατ. Ρώσους έχει υποστεί επεξεργασία. Στην πραγματικότητα, είπα ότι οι Ρώσοι στην Ουκρανία - είναι Ουκρανοί. Γεια σου FSB(Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) :)  Συγγνώμη για την άσεμνη γλώσσα."



Το σχετικό video:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου