ALCO: Ακόμα μια στημένη δημοσκόπηση! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/03/2014

ALCO: Ακόμα μια στημένη δημοσκόπηση!

Η ALCO σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε για λογαριασμό διαδικτυακού τόπου ενημέρωσης, δίνει ως τέταρτο κόμμα το νεοσυσταθέν ευρω-απαύγασμα Έλληνα "δημοσιογράφου". 

Χωρίς να έχει περάσει μία εβδομάδα από την ίδρυση του νέου διάττοντος αστέρος στο Ελληνικό πολιτικό στερέωμα, η εταιρεία θέλει να μας πείσει πως έχει τόσο μεγάλη απήχηση στον Ελληνικό λαό! Ο Ελληνικός λαός, κατά την εταιρεία αυτή, θέλει την επιβολή και κυριαρχία της Ε.Ε. στην Πατρίδα μας. Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως υπάρχει μερίδα του Ελληνικού λαού, που θέλει να ονομάζεται και να λέγεται Έλληνες και η οποία αναγνωρίζει ως πατρίδα του την Ε.Ε.! 

Μόνο στην Ελλάδα του 2014, στη χώρα των θαυμάτων όχι της Αλίκης αλλά της AL(ι)C(ης)O και της κάθε εταιρείας δημοσκοπήσεων, media, τηλεόρασης, ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου μπορούν να συμβούν αυτά! Εδώ είναι η χώρα της ευκαιρίας! Ευκαιρία που δίνεται απλόχερα σε κάθε τυχάρπαστο, καιροσκόπο, τυχοδιώκτη, αμοραλιστή, οπορτουνιστή, πάσης φύσεως καταφερτζή, αρκεί να μη θέλει να κάνει κάτι καλό γι' αυτό τον τόπο! Αρκεί να θέλει να θρέψει το σύστημα που έχει καταπιεί την πατρίδα μας αφανίζοντας τη από το χάρτη του παγκόσμιου μέλλοντος.

Αδέλφια είμαστε έστω και κατ' ελάχιστο σοβαροί; Θα κάτσουμε για πολύ ακόμα με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένουμε να δούμε το τέλος μας; Έχουμε συνειδητοποιήσει πως την Πατρίδα μας την παραλάβαμε, δεν είναι ιδιοκτησία μας και οφείλουμε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές; Δεν είναι δικαίωμά μας! Είναι ιερή υποχρέωσή μας σε αυτούς που πέθαναν γι' αυτήν! Κάποιοι για να μπορούμε εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι και όχι ασύδοτοι, έδωσαν τη ζωή τους! Δεν έχουμε δικαίωμα να χύσουμε το αίμα τους στις χωματερές της Ευρώπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου