Μπορεί να υπερισχύσει η αλήθεια; (4) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/03/2017

Μπορεί να υπερισχύσει η αλήθεια; (4)

Ο λαός χωρίς έγκυρη πληροφόρηση δεν μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις. Πουθενά στη Δύση, εκτός από την ιστοσελίδα μου και μερικές άλλες, δεν υπάρχει οποιαδήποτε έγκυρη πληροφόρηση.

Το αναγνωστικό κοινό μου με όλες τις αναδημοσιεύσεις και ξένες μεταφράσεις είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με, για παράδειγμα, τη Washington Post ή τους New York Times, αλλά είναι μικρό σε σύγκριση με το σύνολο των Δυτικών Μέσων Ενημέρωσης, που επαναλαμβάνουν τα ίδια ψέματα. Αν οι αναγνώστες μου ήταν οργανωμένοι και πίστευαν στην Margaret Mead θα αρκούσε, αλλά δεν είναι οργανωμένοι. Είναι διάσπαρτοι σε όλο το κόσμο.

Οι νεοσυντηρητικοί είναι οργανωμένοι. Το σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας είναι οργανωμένο, το ίδιο είναι οι τραπεζίτες, η Wall Street και οι παγκόσμιες εταιρείες. Για το σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας, ο κόσμος είναι κάτι που βάζει σε κίνδυνο τον τεράστιο προϋπολογισμό "ασφαλείας" τους. Για τους τραπεζίτες, την Wall Street και τις παγκόσμιες εταιρείες, ο κόσμος είναι εκεί για να λεηλατηθεί. Η λεηλασία έχει αποκαλυφθεί ξανά και ξανά. Βλέπε, για παράδειγμα, το "Confessions of an Economic Hit Man" (Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Δολοφόνου) του John Perkins, αλλά η λεηλασία συνεχίζεται μέσω των παγκόσμιων οργανισμών όπως είναι το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, τα δήθεν "φιλάνθρωπα" Δυτικά ιδρύματα που "βοηθούν τις φτωχές χώρες".

Στην Ιστορία σπανίως είχαν μια φωνή οι λαοί. Όσοι προσπαθούν να δώσουν στους λαούς μια φωνή απεικονίζονται αρνητικά από τις άρχουσες elites. H "Common Sense" (Κοινή Λογική) του Thomas Paine είναι το ιδρυτικό έγγραφο της Αμερικανικής Επανάστασης. Το βιβλίο του, "Rights of Man" (Δικαιώματα του Ανθρώπου) πούλησε 500.000 αντίτυπα, καθιστώντας το best-seller βιβλίο του 18ου αιώνα. Στη Βρετανία η ανταμοιβή του ήταν να χρεώνεται με ανατρεπτικές ενέργειες από την κυβέρνηση και να κηρυχθεί εκτός νόμου. Στις ΗΠΑ, οι Ομοσπονδιακές εφημερίδες στη Βοστώνη τον απεικόνισαν ως μέθυσο και άπιστο. Δεν υπάρχει μνημείο για αυτόν στην Washington, DC. Όπως έχει γράψει ο Lewis Lapham, «η απλή και ειλικρινής ομιλία του Paine είναι εκτός τόνου σε σχέση με τον δικό μας σύγχρονο πολιτικό λόγο, που ως επί το πλείστον είναι η τέχνη του να μη λέει τίποτα». Ή να σας μπερδεύει με ψευδείς ειδήσεις.

Η φωνή εδώ σε αυτή την ιστοσελίδα, η φωνή μου, παρέχει προοπτικές που επιτρέπουν την διαφυγή από το Matrix, αλλά αυτό εξαρτάται από την υποστήριξή σας. Καθώς έφτασε ο Μάρτιος, έτσι έφτασε και το τριμηνιαίο αίτημά μου για την υποστήριξή σας. Μέχρι στιγμής, έχουμε και οι δύο κρατήσει τον λόγο μας. Έχετε υποστηρίξει την ιστοσελίδα και έχω συνεχίσει να καταστρέφω τη φήμη μου στην Washington γράφοντας εξηγήσεις που δεν είναι δημοφιλείς στους κύκλους της εξουσίας.

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για τη ζωή μας, αλλά δεν μπορώ να το κάνω χωρίς εσάς.

[ προηγούμενη σελίδα ] [ αρχή άρθρου ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου