Μαζέψτε τους βο(υ)λευτές σας (και όχι μόνο)! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/08/2016

Μαζέψτε τους βο(υ)λευτές σας (και όχι μόνο)!

Η αναισχυντία στο κράτος του παραλόγου δεν έχει όρια! Οι καταληψίες, οι καταπατητές, οι μπαχαλάκηδες έγιναν κυβέρνηση και ξαφνικά νομιμοποιήθηκαν όλα όσα δεν είχαν "τακτοποιηθεί" από τους προηγούμενους "ηθικούς" νομοθέτες.

Ακόμα ένας τραγικός και ανεκδιήγητος βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στίγμα του σάπιου πολιτικού συστήματος, που λυμαίνεται την Ελλάδα μας. Χωρίς συναίσθηση, χωρίς ντροπή και κυρίως με περίσσεια αναίδεια δήλωσε σε προβοκατόρικο τηλεοπτικό κανάλι πως «δεκάδες δημόσια κτίρια και κτήματα είναι καταπατημένα και από την Εκκλησία ακόμη». Άκουσον-άκουσον!

Ο αστοιχείωτος βο(υ)λευτής προφανώς είτε δεν γνωρίζει, ή προσποιείται την άγνοιά του, αφού είναι γνωστό σε όλους όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με τα κοινά πως η Εκκλησία δώρισε στο κράτος(;) την μισή και πλέον περιουσία της. Αντίθετα το κράτος, σε πολλές περιπτώσεις έχει οικειοποιηθεί τμήματα της Εκκλησιαστικής περιουσίας είτε αυτά είναι εκτάσεις γης, κτίρια, ιδρύματα και άλλα.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που δυστυχώς υποστηρίχθηκαν από Ιεράρχες και κληρικούς, έβαλαν τα θεμέλια για την ισοπεδωτική πολιτική της συμπαιγνίας των αμοραλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των "πατριωτών" εξουσιολάγνων των ανεύθυνων Ελλήνων.

Φθάσαμε στο ύψιστο σημείο κατάντιας όπου ο τραγικός πολιτικάντης της κατάρας, του frappé και της pizza να είναι ο ... ρυθμιστής του πολιτεύματος! Οι υγιείς φωνές, που σε σοβαρό πολιτικό επίπεδο εκφράζονται αποκλειστικά και μόνο από την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», δεν έχουν την δέουσα προβολή όχι μόνο από τα μέσα ενημερώσεως αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές και από τον κλήρο. Το γιατί το γνωρίζουν όλοι, αλλά δεν το παραδέχεται κανείς!

Ο ξεπεσμός και η κατάληξη αυτή είναι απολύτως φυσιολογική όσο επικρατούν οι μικρότητες και μωροφιλοδοξίες. Όταν οι -υποτιθέμενοι- "σκεπτόμενοι" προτάσσουν την προσωπική προβολή τους ή την οικονομική αποκατάστασή τους, είναι βέβαιο πως θα επιλέξουν κάθε οδό, εκτός από την μόνη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Πατρίδα μας. Αυτό δεν είναι εικασία, αλλά έχει αποδειχθεί στην πράξη.

Κακά τα ψέμματα! Ο Καποδίστριας δεν ήταν (και μάλλον δεν θα γίνει) ποτέ τόσο αγαπητός, όσο ο Κοραής και ο Μαυρομιχάλης, γιατί η αυταπάρνηση δεν ελκύει τον νεο-Έλληνα. Αντιθέτως, η κουτοπονηριά, το κίβδηλο glamour των Φράγκων, η προσωπική αποκατάσταση σε βάρος ακόμα και του έθνους, "πουλάνε" περισσότερο στα ξελιγωμένα μάτια των νεο-Ελλήνων, που είναι ικανοί μόνο στα λόγια και παντελώς ανίκανοι στις πράξεις.

«Το μεν εργάζεσθαι αγαθόν το δε αργείν κακόν» κατά τον Ξενοφώντα, που μάλλον δεν φανταζόταν ποτέ πως θα είχε απογόνους κάποιους, που θα προσπαθήσουν να αρπάξουν καρπούς από το αίμα, τον μόχθο και τον κόπο κάποιων άλλων. Βλέπετε, στην αρχαιότητα δεν υπήρχαν (τόσο πολλοί) ... μετά Χριστόν προφήτες!

3 σχόλια:

  1. κύριε Βολουδάκη, υπάρχουν και σε άλλα κόμματα σοβαρές φωνές, όχι μόνο στην "κοινωνία". Μήπως εφαρμόζεις το λαϊκό: αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει; Αλλά δεν μού φαίνεται για τόσο χριστιανικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η (αφού επιμένετε να μιλάτε ανωνύμως) δεν παινεύω το σπίτι μου, αλλά λέω την πραγματικότητα. ΟΧΙ δεν υπάρχουν σοβαρές φωνές εκτός της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και αυτό φαίνεται από τις πράξεις και όχι τα λόγια!

    Και αφού είστε και τόσο καλός κριτής του τι είναι χριστιανικό και τι όχι, σας ερωτώ και θέλω ευθεία απάντηση: Είναι χριστιανικό να είναι κανείς γυρολόγος και καπηλευτής του μόχθου άλλων με σκοπό είτε την προσωπική προβολή, ή τα χρήματα;

    Πολύ εύκολα κάνει κανείς τον δάσκαλο, αλλά πολύ δύσκολα διδάσκει με το παράδειγμά του!

    Και κάτι τελευταίο: Κάποια στιγμή, κάποιος από εσάς θα μιλήσει επί της ουσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω και εγώ ο ανώνυμος να κάνω μια ερώτηση στον 1ο ανώνυμο. Είναι δυνατόν αγαπητέ συνονόματε
    να υπάρχει ως μέλος σε μια ληστοσυμμορία ένας τίμιος, ειλικρινής και φιλόπατρις και να ενεργεί μέσα σ΄αυτό το περιβάλλον;. Μόνο ένας καμένος στον εγκέφαλο μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν συμφωνείς; Θα ήθελα πάντως την απάντησή σου. Χρόνια πολλά για την σημερινή εορτή και καλό καλοκαίρι να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή