Οι αποτυχημένοι Ολυμπιακοί του Ρίο - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/08/2016

Οι αποτυχημένοι Ολυμπιακοί του Ρίο

Το προσεχές Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016, ημέρα της θλιβερής επετείου της βάναυσης επίθεσης των ΗΠΑ σε βάρος της Ιαπωνίας με την ρίψη της ατομικής βόμβας στην Hiroshima, η Δύση έχει προγραμματίσει ακόμα μία βίαιη επίθεση, αυτήν την φορά εναντίον της Βραζιλίας.

Οι ραδιούργοι της Δύσης δεν συγχώρησαν ποτέ την πολιτική της Βραζιλίας, που ως μέλος των BRICS προσπάθησε να δημιουργήσει συμμάχους και να αναπτυχθεί οικονομικά, αγνοώντας το θέλημα τους. Η Δύση δεν ανέχθηκε, αλλά και δεν συγχώρησε ποτέ την άρνηση υποτέλειας, που έδειξε η Βραζιλία και γι' αυτό ήρθε η ώρα να την "τιμωρήσει".

Από το 2014 γράφουμε και επισημαίνουμε την τραγική πορεία, που πρόκειται να έχει η χώρα της samba εξαιτίας της ανάλγητης Φράγκικης πολιτικής. Με μία συμβολική κίνηση μέσα από το παγκόσμια στημένο κύκλωμα του ποδοσφαίρου είχε περάσει το ξεκάθαρο μήνυμα των Λατίνων προς την Βραζιλία: «Θα σε συντρίψω!». Οι λεγεωνάριοι ημίαιμοι "Γερμανοί" κατέκτησαν το παγκόσμιο κύπελλο, που διεξήχθη στην Βραζιλία, έχοντας προηγουμένως ταπεινώσει την οικοδέσποινα με το απίστευτο "1-7", που ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει πως συνέβη.

Στις 6 Αυγούστου ξεκινάει μια fiesta, που θα καταλήξει σε γοερά κλάματα, όπως και η αντίστοιχή της πριν από δώδεκα χρόνια στην Αθήνα. Τότε, όλοι οι Έλληνες ήσαν μεθυσμένοι από την τρελή χαρά της κατάκτησης του Euro, αλλά και την διοργάνωση και των Ολυμπιακών Αγώνων. Σήμερα, οι ίδιοι Έλληνες στενάζουν κάτω από την μπότα της Δύσης, κοιτώντας τα ερείπια που άφησαν ως ανάμνηση οι Ολυμπιακοί αγώνες.

Ήδη οι Βραζιλιάνοι βιώνουν την δυτική εκδίκηση μέσα από την πολιτική αστάθεια των προηγουμένων μηνών, αλλά και το διαφαινόμενο fiasco των Ολυμπιακών αγώνων του Rio, όπου ήδη έχουν αποκλειστεί φασιστικά από την Δύση οι Ρώσοι αθλητές. Τα πράγματα στην χώρα του καφέ δεν φαίνονται ρόδινα και το μέλλον της φαντάζει δύσκολο, αν όχι αδιέξοδο.

Το σίγουρο είναι πως η κατακτητική μανία των Λατίνων δεν θα σταματήσει εδώ. Υπηρετώντας πιστά το Ένα τοις εκατό έχουν πάρει την στυγνή απόφαση να αιματοκυλίσουν τον κόσμο. Όπως όλα δείχνουν, επέλεξαν μια σημαδιακή μαύρη επέτειο ως αφετηρία για το νέο παγκόσμιο ... μακελειό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου