Ο νέος εκλεκτός των ΗΠΑ - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/06/2016

Ο νέος εκλεκτός των ΗΠΑ

Επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, επειδή δεν υπάρχουν συμπτώσεις παρά μόνο αλληλένδετα γεγονότα, καλό είναι να "διαβάζουμε" τα σημεία των καιρών έτσι ώστε το μέλλον να μην μας βρει απροετοίμαστους.

Οι "εκλέκτορες" των Ελληνικών κυβερνήσεων (αλήθεια εσείς ακόμα πιστεύετε πως ο λαός εκλέγει την κυβέρνησή του;) έχουν ήδη αποφασίσει την αντικατάσταση του "άχρηστου" πλέον πρωθυπουργού από τον νέο εκλεκτό τους, γόνο της γνωστής -καταστροφικής για την χώρα- Κρητικής οικογένειας πολιτικάντηδων.

Μετά την παρουσία του (γιατί άραγε;) στην 64η συνεδρίαση της γνωστής λέσχης Bilderberg, που έγινε στην Dresden της Γερμανίας από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου 2016, χθεσινό (15/6/2016) δημοσίευμα του γνωστού προβοκατόρικου πρακτορείου Bloomberg κάνει λόγο «για νέο πρωθυπουργό εν αναμονή», οριοθετώντας, μάλιστα, και τον χρονικό ορίζοντα όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αλλαγή «για το πρώτο τρίμηνο του 2017, όπως εκτιμά το Eurasia Group».

Αυτό, που δεν αναφέρει το προβοκατόρικο πρακτορείο, είναι πως στην περίπτωση της Ελλάδος το μόνο, που αλλάζει είναι το όνομα του πρωθυπουργού. Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει η πολιτική. Με την τελευταία συγκυβέρνηση των αμοραλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων ζήσαμε όλοι την αλλαγή πλεύσης από το επαναστατικό προεκλογικό "θα σκίσουμε τα μνημόνια" στο δουλικό "ότι πείτε madam Merkel", που απέφερε την τρίτη και σκληρότερη δανειακή σύμβαση.

Αυτό, λοιπόν, που αναμένουμε από τον απόγονο του "σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται την ονομασία της Μακεδονίας" είναι την τελική και ολική παράδοση του τόπου στην παγκόσμια κυβέρνηση του 1%. Άλλωστε και αυτός (όπως η αδερφή, ο πατέρας του αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος) έχει δηλώσει πως "θα συνεργαστεί με τον διάβολο" προκειμένου ... να στείλει κατά 'κει την χώρα!

Ο πολιτικάντης ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του πως προτιμάει τον ... εαυτό του(!) έναντι του σημερινού πρωθυπουργού λέγοντας πως «προτιμώ κάποιον που έχει δυο πτυχία από το Harvard και ένα από το Stanford, από κάποιον που ξόδεψε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του από το Πολυτεχνείο, διότι περνούσε τον χρόνο του κάνοντας διαδηλώσεις». Αναμένουμε, λοιπόν, το ταξίδι του στις ΗΠΑ έτσι ώστε να ξέρουμε σε πόσο καιρό θα λάβει το ... χρίσμα.

Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται αμείλικτο σε όλους τους Έλληνες είναι «έως πότε οι επιλογές μας θα είναι ανάμεσα σε πράκτορες τους διεθνούς κατεστημένου, που άλλοτε έχουν το προσωπείο του "επαναστάτη" και άλλοτε την εικόνα του "τεχνοκράτη" ή/και του "διανοούμενου";»

Προσωπικά προτιμώ έναν συνειδητά πιστό Έλληνα κυβερνήτη κι ας είναι απόφοιτος της Γ΄ δημοτικού! Ο νοών ... νοείτω. Για τους υπόλοιπους, υπάρχει ... το facebook.

1 σχόλιο: