Παραιτηθείτε και τρέχα γύρευε... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/06/2016

Παραιτηθείτε και τρέχα γύρευε...

Εκεί, που οι Έλληνες έδειχναν αδιάφοροι στα όσα τους συμβαίνουν καθημερινά και ανεχόταν το ένα ψέμα πίσω από το άλλο, ξαφνικά επαναστάτησαν, συνειδητοποίησαν την κατάσταση, συνασπίστηκαν, δημιούργησαν ένα κίνημα και βγήκαν στους δρόμους να διεκδικήσουν την χαμένη τους ζωή...

Όπως πριν μερικά χρόνια μπήκε στην ζωή μας το περίφημο κίνημα των "αγανακτισμένων", που είχε ως τραγική συνέπεια την σημερινή φασιστική "αριστερή" συγκυβέρνηση των αμοραλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των ανθελλήνων "πατριωτών" ανεύθυνων Ελλήνων, έτσι και σήμερα ένα νέο κίνημα, το κίνημα των "παραιτηθείτε", ρίχνεται στην μάχη προκειμένου να επιστρέψουν στην εξουσία τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα, που θα αποτελειώσουν την χώρα.

Τραγικές φιγούρες οι απανταχού αφελείς νεο-Έλληνες, που πετάχθηκαν από τον ύπνο τους και άρχισαν να τρέχουν σαν ακέφαλα κοτόπουλα νομίζοντας πως έτσι θα απελευθερωθούν από τον τύραννο! Θεωρούν πως αυθόρμητα συγκροτήθηκαν σε σώμα, πως είναι μία παρέα του facebook (εκεί όπου ζει πια ο νεο-Έλληνας αντί για την πραγματικότητα), που επιτέλους αντέδρασαν στα όσα συμβαίνουν γύρω τους! Η "παρέα" αυτή, μάλιστα, "κατάφερε" να συντονίσει "δράσεις" σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Ωστόσο, η πραγματικότητα πόρρω απέχει από τις φαντασιώσεις των χρηστών (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του ...φατσοβιβλίου. Οι εμπνευστές του "παραιτηθείτε" είναι πωρωμένα κομματικά στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων μνηστήρων της εξουσίας, που προσπαθούν να επανέλθουν στο προσκήνιο. Συνασπίστηκαν σε αγέλη, όπως οι λύκοι, μόνο εξαιτίας της πείνας τους για εξουσία και θα διασπασθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν αμέσως μόλις την ανακτήσουν.

Η προγραμματισμένη για σήμερα (15/6/2016) στημένη συγκέντρωση των "παραιτηθείτε" στην πλατεία Συντάγματος αναμένεται να είναι ακόμα μία fiesta του σάπιου κατεστημένου πολιτικού συστήματος, που διαφεντεύει την χώρα εδώ και δεκαετίες, για να μην πω από τις συστάσεως του Ελληνικού κράτους και αφού πρώτα δολοφόνησε τον μοναδικό Έλληνα κυβερνήτη, τον Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Εκτός από ανούσια και γραφική, η σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα μπορεί να εξελιχθεί και σε επικίνδυνη σύρραξη, ιδίως μετά την ανακοίνωση "πολέμου" των "αναρχικών", στο γνωστό διεθνές διαδικτυακό άντρο τους. Τα μέλη της διεθνούς οργάνωσης με τα τεράστια κεφάλαια και την διατεταγμένη υπηρεσία για δημιουργία ταραχών σε ολόκληρο των πλανήτη, δεν αποκλείεται να καταστρέψουν για ακόμα μία φορά το κέντρο της πολύπαθης πρωτεύουσας, που ωστόσο δεν λέει να συνετισθεί.

Η κατάσταση στην χώρα είναι τόσο τραγική, όσο και η επιπολαιότητα των κατοίκων της. Παρέδωσαν την διακυβέρνηση του τόπου στον κάθε άρπαγα και τυχαίο, αδιαφορώντας για το μέλλον. Μόνο, που το μέλλον έγινε παρόν και απειλεί με αφανισμό την Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου