Ρεζίλι και υποκρισία - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/01/2016

Ρεζίλι και υποκρισία

Ο παγκόσμιος διασυρμός της Ελλάδος από τον ανθελληνικό μισθοφορικό θίασο του πολιτικού κατεστημένου συνεχίζεται. Χθες, 21 Ιανουαρίου 2016, η Γερμανική εφημερίδα Die Welt εξέφρασε την άποψη που έχει ο υπόλοιπος κόσμος για την πατρίδα μας, σχολιάζοντας την (ακόμα μία) τραγική παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, που γίνεται στο Davos της Ελβετίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που έχει τίτλο «Πώς ο Αλέξης Τσίπρας έγινε περίγελος στο Davos», ο Έλληνας πρωθυπουργός εξετέθη λόγω της ελλιπούς γνώσης και της αδυναμίας κατανόησης των οικονομικών, αλλά και της κατά μέτωπο επίθεσης στον Wolfgang Schäuble. Ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, πέρασε στην αντεπίθεση και με την εμπειρία του ρεζίλεψε τον Έλληνα πρωθυπουργό που για ακόμα μία φορά έκανε "επίδειξη" πολιτικής αμάθειας και φθηνού λαϊκισμού.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο Davos ως ένας ξεροκέφαλος πρωθυπουργός, που δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τη σοβαρότητα της κατάστασης. Από τις χρηματαγορές εισέπραξε την απάντηση. Οι αποδόσεις Ελληνικών ομολόγων εκτινάχθηκαν προς τα πάνω στο 10,4% που είναι το ψηλότερο επίπεδο του χρόνου από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε έκκληση για Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, αυτό, όμως, που εννοούσε ήταν περισσότερα χρήματα για την καταχρεωμένη χώρα του. Μετά προσπάθησε να φέρει και πάλι στο προσκήνιο τις μάχες του παρελθόντος και έδειξε επιπλέον ότι διαθέτει ελάχιστη κατανόηση για τα οικονομικά [...] Την θεμελιακή σχέση ανάμεσα στην ανταγωνιστικότητα, τους μισθούς και την παραγωγικότητα έδειξε ο Τσίπρας να μην την κατανοεί».

Ακουέτωσαν ταύτα πάντες οι νεο-Έλληνες "προοδευτικοί" και φιλο-Ευρωπαϊστές! Αυτή είναι η κατάληξη της πορείας που επιθυμούσαν οι νεωτεριστές της πατρίδος μας οδεύοντας προς την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση! Αυτά τα κόμματα και τις φαιδρές πολιτικές παρουσίες εξακολουθούν και στηρίζουν οι υποκινούμενοι από τις μασωνικές στοές του πλανήτη οι βολεμένοι μισθοφόροι του σάπιου συστήματος.

Το ζήτημα είναι με τον λαό και ιδιαίτερα με αυτούς, που πιστεύουν πως είναι χριστιανοί. Έως πότε θα ακολουθούν πλανεμένους ιεράρχες, ιερείς, θεολόγους και κάθε λογής τυχαίους που υπηρετούν το σύστημα που πολεμάει την Ορθόδοξο Πίστη και την Ελλάδα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτήν; Έως πότε θα πιστεύουν πως η ΝΔ και ο νέος αρχηγός της, που ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης, είναι οι εκφραστές της παράδοσης των Πατέρων μας; Έως πότε θα πιστεύουν πως η λύση για τον τόπο θα έρθει μέσα από αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που την κατάντησε σε αυτό το χάλι ώστε να γελούν σε βάρος της οι βάρβαροι Φράγκοι; Τι άλλο περιμένουν να δουν για να αφήσουν στην άκρη το "μικροσυμφέρον" τους και να ασχοληθούν με την χώρα που κινδυνεύει με αφανισμό εξαιτίας των πολιτικών τους επιλογών; Φθάνει πια με την υποκρισία!

Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε, τελικά, πόσοι θα ταχθούμε υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος, και, πόσοι υπέρ της βολής και του πορτοφολιού. Ανάλογος με την τοποθέτηση του καθενός θα είναι και ο μισθός που θα λάβει από τον Μόνο Δίκαιο Κριτή, τον Θεό μας. Το τελευταίο απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που λένε ή πιστεύουν στον Θεό. Οι υπόλοιποι να κανονίσουν τον μισθό τους με τα πάσης φύσεως ... χρεωκοπημένα ταμεία, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

2 σχόλια:

  1. Εχθές με πληροφόρησε Μανώλη κάποιο πολύ-πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο παρευρέθη σε κάποια πνευματική σύναξη αδελφών σε κάποια ενορία , ότι ο κατά τα άλλα πολύ σεβαστός , πνευματικός, και συνάμα αγαπητός στην ενορία Ιερέας προεστός της συνάξεως, είπε επί λέξη για τον σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών που έγινε νόμος του κράτους , ότι αυτός ούτε συμφωνεί αλλά ούτε και διαφωνεί με τον συγκεκριμένο νόμο.Και δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους είκοσι περίπου αδελφούς που παρίσταντο εκεί να ζητήσει διευκρινήσεις επί των λεγομένων.Καλά τι έχουμε πάθει όλοι μας;Με τι τρέφουμε άραγε την ψυχή μας και έχουμε πέσει σε τέτοια μωρία κληρικοί και λαικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ-(ΠΔ!)Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή