Κατεπείγουσα ολιγωρία - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/11/2015

Κατεπείγουσα ολιγωρία

Η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων έχει πια καθιερώσει ως πάγια πρακτική την τακτική που ακολουθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία απέναντι στους δανειστές: Εξαντλεί όλα τα χρονικά περιθώρια σε άσκοπες συναντήσεις και αδιέξοδες συζητήσεις, ενώ λίγο πριν παρέλθει η χρονική διορία που της έχει τεθεί, φέρνει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος, ότι ακριβώς της υπέδειξαν οι δανειστές χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Αυτήν την τακτική η συγκυβέρνηση της εθνικής συμφοράς την ονομάζει "σκληρή διαπραγμάτευση", ενώ επί της ουσίας δεν εφαρμόζει τίποτε λιγότερο σε σχέση με τις απαιτήσεις των δανειστών. Συνένοχοι σε αυτήν την πρακτική, που ζημιώνει ανεπανόρθωτα το Ελληνικό κράτος, είναι όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου που ανέχονται και επιτρέπουν την ψήφιση των νόμων και των μέτρων που συνεπάγονται την διάλυση της πατρίδος μας και μάλιστα χωρίς να τηρηθεί καμία συνταγματική διαδικασία.

Η συγκυβέρνηση της προδοσίας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλία, με σκοπό να ψηφιστεί ακόμα μία συμφωνία σε βάρος της χώρας μας και υπέρ των δυτικών δανειστών. Την ώρα που σκοπίμως τα φώτα της δημοσιότητος στην Ελλάδα παραμένουν στην Γαλλία και στα τραγικά περιστατικά της ωμής και τυφλής βίας, στο εσωτερικό η συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να παρουσιάσει το σχέδιο νόμου που της υπέδειξαν οι δανειστές στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές την Τετάρτη (18/11/2015) προς επεξεργασία (;) και την Πέμπτη (19/11/2015) στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση. Τι επεξεργασία θα γίνει μέσα σε μία μέρα και πολύ περισσότερο τι θα ψηφίσουν οι βο(υ)λευτές την επομένη;

Οι βο(υ)λευτές ακόμα μία φορά θα ψηφίσουν και θα εγκρίνουν έναν νόμο που ποτέ δεν θα έχουν διαβάσει και όταν έρθει στην δημοσιότητα το τι νομοθέτησαν και βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του λαού, θα αρχίσουν τις φθηνές και αναξιοπρεπείς δικαιολογίες που αισχρόν εστί ακόμα και να ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

Παράλληλα, οι δυτικοί δεν φαίνεται να έχουν συνετισθεί και συνεχίζουν απτόητοι τις κατακτητικές κινήσεις τους προς πάσα κατεύθυνση στηριζόμενοι είτε στους εντεταλμένους υπηρέτες τους (βλέπε Ελλάδα), ή, στην δύναμη των όπλων και του στρατού τους. Έτσι, λοιπόν, δεν είναι καθόλου περίεργο το πως ξεκίνησε ακόμα μία παγκόσμια σύρραξη.

Ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Σύμφωνα, όμως, με τις πολιτικές αναλύσεις προβλέπεται αιματηρός και, ίσως, αδιάβατος για κάποιες περιοχές. Σίγουρα θα αλλάξουν πολλά στον πολύπαθο πλανήτη που δεν φαίνεται να έχει σωτηρία παρ' εκτός εάν υπάρξει Θεία επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου