Η επέτειος του τίποτε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/11/2015

Η επέτειος του τίποτε!

Πριν από λίγη ώρα (20:30) ματαιώθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας που επρόκειτο να διεξαχθεί στην TUI Arena του Ανόβερο. Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί παρουσία της καγκελαρίου Angela Dorothea (Kasner) Merkel, του αντικαγκελάριου Sigmar Gabriel και άλλων υπουργών, σε μια συμβολική κίνηση της Γερμανικής κυβέρνησης κατά της τρομοκρατίας. Η απόφαση, ωστόσο, ελήφθη από την αστυνομία επειδή βρέθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο στο στάδιο. «Απομακρυνθείτε από το στάδιο το γρηγορότερο. Μην μένετε ακίνητοι» ανακοινώθηκε από την αστυνομία και το γήπεδο εκκενώθηκε άμεσα.

Νωρίτερα σήμερα (17/11/2015) το μεσημέρι η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε., Federica Mogherini, δήλωνε πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση στήριξης του αιτήματος της Γαλλίας για στρατιωτική βοήθεια από τους υπουργούς Αμύνης των 27 Ευρωπαίων εταίρων. Η Ευρώπη ολόκληρη βρίσκεται επί ποδός ενός πολέμου που η ίδια πυροδότησε με την αλαζονική και επηρμένη επεκτατική πολιτική της, ενώ την παγκόσμια σύρραξη μέχρι σήμερα αποτρέπει η ψύχραιμη και ηγετική στάση του Ρώσου Προέδρου Vladimir Vladimirovich Putin.

Αντίθετα, στην πατρίδα μας φροντίζουμε όλοι να επιβεβαιώσουμε πως νοσούμε από έναν ιδιόμορφο αυτισμό, ανίκανοι να παρακολουθήσουμε τις τραγικές εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω μας. Ούτε ο μεγάλος πρωινός σεισμός των 6,1 richter του ρήγματος που βρίσκεται ανάμεσα στην Λευκάδα και στην Κεφαλλονιά στάθηκε ικανός να προβληματίσει και να αφυπνίσει τους Έλληνες που αποφάσισαν για ακόμα μία χρονιά να γιορτάσουν την εορτή του «ξεσπάσματος του Έλληνα».

Η 17η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί απλά και μόνο για να μπορούν να ξεσπάσουν κάποιοι περιθωριακοί και κοινωνικά απροσάρμοστοι συνάνθρωποι μας. Κάποιοι γόνοι μεγαλοαστικών οικογενειών, κάποιοι γόνοι πολιτικάντηδων, κάποιοι γόνοι της "elite" που διέλυσε την Ελλάδα αποφάσισαν και ανακήρυξαν εορτή το απόλυτο τίποτε, απλά για να μπορούν να διαλύουν όποια πόλη αποφασίσουν και κυρίως την πολύπαθη Αθήνα.

Αυτήν την στιγμή (λίγο πριν τις 22:00) κάποιοι ανόητοι εγκληματίες δημιουργούν επεισόδια καίγοντας τις περιουσίες των κατοίκων που από το πρωί δεν έχουν τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Ο κόσμος χάνεται από τα παιχνίδια που στήνει στην πλάτη του το περιβόητο 1% και ο Έλληνας ασχολείται με τον πετροπόλεμο των Εξαρχείων.

Η πατρίδα μας μέρα με την ημέρα αποδεικνύει πως βαδίζει ολοταχώς προς τον αφανισμό. Όλοι όσοι θεωρούμε πως ακόμα μπορούμε και σκεπτόμαστε ελεύθερα αγωνιώντας για τον τόπο μας, δεν έχουμε πια δικαίωμα να μένουμε αδρανείς. Όσο μένουν αδρανείς οι σοβαροί πολίτες, αναλαμβάνουν δράση οι εγκάθετοι και οι πολέμιοι της Ελλάδος.

Ως εδώ η απάθεια και η αδράνεια! Στώμεν καλώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου