Οι αθώοι νεκροί φωνάζουν: Ξυπνήστε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/11/2015

Οι αθώοι νεκροί φωνάζουν: Ξυπνήστε!

Το αίμα των αθώων στην Γαλλία ανάγκασε τις δύο υπερδυνάμεις του πλανήτη, την Ρωσία και τις ΗΠΑ, να αναθεωρήσουν την στάση τους απέναντι στην Συρία προχωρώντας στην κατάπαυση του πυρός και στην έναρξη των διαπραγματεύσεων με μεσολαβητή τον ΟΗΕ.

Έπρεπε να χυθεί τόσο αίμα για να προβούν στην αυτονόητη κίνηση; Για την ακρίβεια, η ευθύνη και το βάρος αυτής της καθυστερημένης απόφασης βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τις ΗΠΑ και την αλαζονική πολιτική τους που επέλεξαν να αγνοήσουν την προειδοποίηση και την παρότρυνση του Ρώσου ηγέτη Vladimir Vladimirovich Putin στο φλέγον ζήτημα που ουσιαστικά πυροδότησε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από την Παρασκευή το βράδυ πολλά πράγματα άλλαξαν στην ζωή μας και δεν υπάρχει πια χρόνος για να τα συνειδητοποιήσουμε. Η φαινομενική και επίπλαστη ευημερία, η ουτοπική και πλασματική ειρήνη, ο υπερόπτης και αλαζόνας πολιτισμός, η αθεϊστική και εγωκεντρική νοοτροπία, η διεστραμμένη και ανώμαλη ηθική, η Δύση και το πνεύμα της για ακόμα μια φορά οδήγησε τον πλανήτη σε παγκόσμια σύρραξη.

Τα έξη τρομοκρατικά χτυπήματα που δέχθηκε η καρδιά της Ευρώπης μαρτυρούν πως η ειρήνη που διατράνωναν οι δυτικοί "ηγέτες" ήταν ένα εικονικό προϊόν προς πώληση στους αφελείς θιασώτες μιας εύκολης ζωής. Ο διεφθαρμένος δυτικός τρόπος ζωής αποκοίμισε τους Ευρωπαίους (και όχι μόνο) πολίτες που εγωκεντρικά εγκλωβισμένοι στον υπερκαταναλωτικό τρόπο ζωής τους αγνόησαν ή/και ανέχθηκαν την ηθική διάλυση, την ιστορική αμνησία και τον ασύδοτο παρεμβατισμό των αποικιοκρατών πολιτικών τους.

Στην Ελλάδα οι πολιτικάντηδες που προσπαθούν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε παράρτημα της Δύσης εξακολουθούν να μιλούν ανόητα και επικίνδυνα οδηγώντας το έθνος σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η αφέλεια (;) και η προσκόλληση στους δυτικούς εργοδότες τους απειλεί με άμεση εμπλοκή την πατρίδα μας σε έναν πόλεμο που δεν μοιάζει με αυτούς που έζησε μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα.

Η Ελλάδα μας πρέπει να αποστασιοποιηθεί από αυτήν την οδυνηρή κατάσταση και να αφήσει τους Ευρωπαίους να θερίσουν μόνοι ότι έσπειραν. Η Ελλάδα από καιρό έπρεπε να έχει εγκαταλείψει τον "Τιτανικό" που λέγεται Ευρώπη πριν την ολέθρια πρόσκρουσή της που συνετελέσθη την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015. Έστω και καθυστερημένα η Ελλάδα πρέπει να επιλέξει την αλλαγή της κατεύθυνσης της και την επιστροφή στην αρχική πορεία που είχε χαράξει ο μοναδικός Έλληνας που την κυβέρνησε ποτέ, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου