Ποιος προστατεύει το πολίτευμα στην χώρα; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/08/2015

Ποιος προστατεύει το πολίτευμα στην χώρα;

Μας έχει γίνει συνήθεια και δεν μας προξενεί καμία εντύπωση πλέον το γεγονός ότι το πολίτευμα έχει καταλυθεί και την θέση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας έχει καταλάβει η κοινοβουλευτική δικτατορία του ευρώ. Η δημοκρατία για ακόμα μια φορά απέδειξε πως είναι εύθραυστο πολίτευμα, εν πολλοίς εύκολα κατευθυνόμενο, που πάντοτε οδηγεί σε πραξικόπημα υποκινούμενο κυρίως από στρατιωτικούς.

Η χώρα μας, όπως έχουμε ξαναπεί, έχει το θλιβερό προνόμιο να δώσει εκ νέου τα "φώτα" της στην υφήλιο, υιοθετώντας ένα ολοκληρωτικό καθεστώς διακυβέρνησης που "τύποις" προέρχεται από τον λαό, στην πράξη όμως κατευθύνεται πλήρως από ξένα κέντρα εξουσίας. Ότι κι αν αποφασίσει ο υπνωτισμένος και κατευθυνόμενος από τα αμοραλιστικά προδοτικά έξωθεν χρηματοδοτούμενα μέσα ενημερώσεως λαός, το σύστημα θα επιβάλλει αυτό που έχει προαποφασίσει αγνοώντας επιδεικτικά την θέληση του.

Ο κατ' ευφημισμόν "κυρίαρχος λαός" που ποτέ και σε κανένα κράτος δεν υπήρξε πραγματικά κυρίαρχος, έχει παγιδευτεί στην ιστό του συστήματος και έχει απολέσει το αισθητήριο και το κριτήριο της επιλογής των αρχόντων που θα υπηρετήσουν αντί να καταδυναστεύσουν το κράτος. Ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία απαίτησε να σταματήσει η πολιτική της λιτότητος αλλά το καθεστώς κινείται με ταχύτατους ρυθμούς στην υπογραφή νέας συμφωνίας με τους εταίρους και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο. Ο λαός μπορεί να μην αντέχει άλλα υφεσιακά μέτρα, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί την κυβέρνηση και το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί σε ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση της οποίας το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία εκτός και εάν αυτό είναι σε βάρος του μέχρι σήμερα πολιτικού συστήματος. Μόνο εάν ο λαός αποφασίσει να σταματήσει να παρέχει ψήφο στήριξης και εμπιστοσύνης στους προδότες του έθνους, υπάρχει περίπτωση σωτηρίας της Ελλάδος.

Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες και σημαντικές. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία σε όποιον αποφασίσει να ψηφίσει και πάλι τα κόμματα που βρίσκονται σήμερα στο κοινοβούλιο και ευθύνονται, άλλο λίγο και άλλο περισσότερο, για το σημερινό κατάντημα της πατρίδος μας. Πρέπει να καταλάβουμε καλά, πως φθάσαμε ως εδώ γιατί τελικά φταίμε όλοι!

4 σχόλια:

  1. Μανώλη στις 18 Ιουνίου 2014 κάνατε μια συνάντηση η πολιτική παράταξη κοινωνία για το μέλλον της και αν θα μπει ξανά σε εκλογές. Επίσης έμαθα ότι έχετε χρέος 35.000€.αποφασισατε ότι δεν ξαναμπενετε αν δεν αφυπνιστει ο λαός καλά και ξεπληρωθει το χρέος. Ήθελα να δώσω κάποια χρήματα και να γίνω μέλος και συνδρομητής της εφημεριδας αλλά δεν μου ήρθε απάντηση από το Ιούνιο.μπορείς να με ενημερώσεις τι θα κάνετε και πως μπορώ να βοηθήσω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αγωνίζεται διαρκώς και ασταμάτητα, ανεξάρτητα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του ότι δεν έχει χορηγούς που θα επεδίωκαν την αλλοίωση του λόγου και της πολιτικής της.

    Η Παράταξη έχει θέσει ως όρο την αφύπνιση των Ελλήνων και ιδιαίτερα των ενσυνειδήτως θρησκευομένων, τους οποίους θέτει προ των ευθυνών που τους βαρύνουν εξαιτίας της στάσης που κρατούν μέχρι σήμερα στηρίζοντας τα κόμματα που διέλυσαν πρώτα την πίστη των Πατέρων μας και εν συνεχεία την Πατρίδα ολόκληρη.

    Οι επικείμενες εκλογές είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες και η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» επιβάλλεται να είναι παρούσα ως η μοναδική εκφραστής των συμφερόντων της Ελλάδος. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα εκφράζουν και εκπροσωπούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της Ευρώπης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να πράξουμε αντίστοιχα.

    Η οικονομική στήριξη της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γίνεται μέσω των τραπεζιτικών λογαριασμών που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως μπορώ να γίνω συνδρομητής της εφημεριδας? Δεν το βρίσκω στην ιστοσελίδα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ απλά, στέλνοντας τα στοιχεία αποστολής (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ) με e-mail στην Παράταξη (koinwnia@koinwnia.com).

    ΑπάντησηΔιαγραφή