Το Σοβιετικό κομμουνιστικό κράτος της Ελλάδος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/08/2015

Το Σοβιετικό κομμουνιστικό κράτος της Ελλάδος

Οι ξαφνικές καλοκαιρινές αλλαγές στο καθεστώς του πολυδιαφημισμένου "ευεργετήματος" ρύθμισης χρεών σε 100 δόσεις, φανερώνουν το πραγματικό πρόσωπο του Ελληνικού κράτους και κυρίως των αφερέγγυων αμοραλιστών απατεώνων που το τυραννούν (βλέπε κυβερνούν).

Η κυβέρνηση αφού πρώτα παγίδευσε 900.000 (!) ανθρώπους και εισέπραξε περισσότερα από 800 εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν διπλασίασε το επιτόκιο της ρύθμισης ανεβάζοντάς το περίπου στο 5% από το 3% που ήταν αρχικά και με βάση το οποίο ρύθμισαν αρκετοί τα χρέη τους. Όλα αυτά βέβαια εντελώς άνανδρα και ύπουλα, καθώς τα επέβαλε εν μέσω του καλοκαιριού και την στιγμή που οι περισσότεροι πολίτες βρίσκονται σε θερινές διακοπές.

Σε ένα κράτος που θεσμοθετεί μέρα με την ημέρα όλο και πιο δυσβάσταχτους φόρους, που ευθύνεται για την συρρίκνωση του εισοδήματος των πολιτών, που προεισπράττει μέχρι και το 100% του φόρου του επομένου έτους, που δεν αποδίδει τις δικές του οφειλές προς τους φορολογούμενους, που κρατά δεσμευμένα τα χρήματα και την περιουσία των Ελλήνων, που εξουθενώνει καθημερινά τους κατοίκους του, είναι σχεδόν αδύνατον να επιβιώσει κανείς.

Η "αριστερή" -τάχα- κυβέρνηση έχει αναδειχθεί σε ένα στυγνό Σοβιετικό κομμουνιστικό καθεστώς, με την διαφορά πως τα χρήματα δεν συλλέγονται στα ταμεία του κράτους, αλλά κατευθύνονται προς τους εντολείς της κυβέρνησης στις ΗΠΑ και στους συνεταίρους τους στην Ε.Ε. που περιμένουν με αγωνία να αποκτήσουν, εκτός των άλλων, πρόσβαση και στα κέρδη από την εκμετάλλευση του ορυκτού και του φυσικού πλούτου της χώρας μέσω του περίφημου Ταμείου "εκποιήσεως" του Ελληνικού κράτους.

Οι Έλληνες, όπως προείπαμε, είναι σε καλοκαιρινές διακοπές και οι περισσότεροι σκέφτονται «το φθινόπωρο βλέπουμε». Η κυβέρνηση και οι εργοδότες της, όμως, κατεργάζονται αόκνως τον αφανισμό της πατρίδος μας και την πλήρη μεταβίβασή της σε ξένα χέρια. Όταν οι Έλληνες επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους θα διαπιστώσουν πως είναι αδύνατον να ζήσουν κάτω από αυτό το καθεστώς της διαρκώς αυξανόμενης πίεσης που δημιουργεί η πολιτική πραγματικότητα της χώρας.

Ο καιρός που ζούσαμε αμέριμνοι το Ελληνικό καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να παρακολουθούμε από μακρυά το τι συμβαίνει στην χώρα μας, ούτε να ελπίζουμε σε «καλύτερες μέρες». Οι καλύτερες μέρες, το αύριο των παιδιών μας, η επιβίωση της Ελλάδος μας είναι αποκλειστικά και μόνο στα χέρια μας και η επιλογή είναι μόνο δική μας: Ή αφανιζόμαστε μαζί με την πατρίδα μας σύμφωνα με τα σχέδια των δυτικών ή αναφωνούμε το «στώμεν καλώς» και ανακτούμε τον έλεγχο της ζωής μας.

Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική μας, όπως επίσης δικές μας θα είναι και οι συνέπειες της επιλογής που θα κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου