Εικόνες προχωρημένης σήψης! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/05/2017

Εικόνες προχωρημένης σήψης!

Τι να σχολιάσει κανείς όταν ο υπουργός Αμύνης και αντιπρόεδρος(;) της κυβέρνησης παραδίδει μαθήματα αλητείας και τραμπουκισμού; Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιόν και το ήθος των πολιτικάντηδων, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της ανοχής.

Η επίσημη δικαιολογία του υπουργού για την συμπεριφορά του ήταν το ότι οι φίλαθλοι έβριζαν αυτόν και την οικογένειά του μπροστά στον γιο του. Δεν ξέρατε κ. υπουργέ ότι τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται δημοσίως; Τι διδάξατε με την ανάρμοστη και απρεπέστατη συμπεριφορά σας στον γιο σας; Να βρίζει και να χειρονομεί σε όσους τον κατηγορούν δικαίως ή αδίκως;

Αλήθεια τι περίμεναν όλοι οι πολιτικάντηδες, που έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό; Να τους συναντάει ο κόσμος και να τους επευφημεί; Αν είχαν έστω και στοιχειώδη συναίσθηση, θα έπρεπε οι ίδιοι να πάρουν την απόφαση να μην κυκλοφορούν δημόσια και όποτε αυτό δεν είναι εφικτό να εμφανίζονται με σκυμμένο το κεφάλι και ζητώντας διαρκώς και ειλικρινά την συγχώρεση του λαού για τα εγκλήματά τους.

Αλλά δεν φταίτε μόνο εσείς κ. υπουργέ! Πρωτίστως φταίνε οι πνευματικοί ηγέτες του τόπου, που -υποτίθεται- πως παιδαγωγούν τον λαό, διαφημίζοντας πολιτικούς του ήθους σας ως "χριστιανούς" και "υπόδειγμα" πολιτικού! Δευτερευόντως ευθύνονται όλοι όσοι σας ψήφισαν και, κυρίως, εξακολουθούν να σας υποστηρίζουν, παρά την μέχρι σήμερα απαράδεκτη στάση σας σε πάμπολλα ζητήματα.

Είναι κωμικοτραγικό, αλλά προ ημερών στηλιτεύαμε την συμπεριφορά των ανεγκέφαλων οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (προς αποφυγή παρεξηγήσεως οι ομάδες αναφέρθηκαν αλφαβητικά) για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ενώ αποδεικνύεται έμπρακτα πως είναι αρκετός μόνο ένας ... υπουργός, προκειμένου να μετατραπεί σχεδόν σε Heysel ένας αγώνας water polo γυναικών!


"Συγχαρητήρια" κ. υπουργέ για το "παράδειγμα" και το "ήθος" σας! Ντροπή! Τίποτε άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου