Χωματερή αξίας 473 εκατομμυρίων ευρώ - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/08/2015

Χωματερή αξίας 473 εκατομμυρίων ευρώ

Ίσως η χώρα μας να είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσει μια θέση στις παγκόσμιες πρωτιές του βιβλίου των record, του γνωστού σε όλους βιβλίου Guinness. Φυσικά η πρωτιά που διεκδικεί η χώρα μας δεν είναι σε κάτι καλό αλλά στην αποτύπωση μιας τραγικής πραγματικότητος.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έλαβε την απόφαση να "ενισχύσει" την χώρα μας με 473 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταναστών, των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Η "ενίσχυση" αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά η τιμή της δημιουργίας μιας "χωματερής" ανθρώπων όπου θα στοιβιάζονται και θα "θάβονται" μαζί με τα όνειρά τους για μια καλύτερη ζωή.

Μία χώρα που έχει καταντήσει αφιλόξενη για τους κατοίκους της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι φιλόξενη σε ξένους αλλοδαπούς εποίκους. Δεν νομίζω πως χρειάζεται ανάπτυξη ιδιαίτερης επιχειρηματολογίας προκειμένου να αποδειχθεί το προφανές.

Το μεγάλο ζήτημα ακόμα μια φορά στην πατρίδα μας είναι οι αμοραλιστές πολιτικάντηδες που διαχειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο τα σοβαρά προβλήματα του τόπου. Η πολιτική που ακολουθεί το Ελληνικό πολιτικό σύστημα με την προδοτική ανοχή των ξένων συμφερόντων και την διαφύλαξη των Ευρωπαϊκών συνόρων σε βάρος της Ελληνικής πραγματικότητος έχει προσθέσει ακόμα ένα μεγάλο ζήτημα στην ήδη πολύπαθη πατρίδα μας. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι άλλο παρά η αλλοίωση του πληθυσμού της.

Αυτήν την στιγμή στα απομακρυσμένα νησιά μας οι αλλοδαποί φθάνουν να αριθμούν τόσοι ή και περισσότεροι με τους κατοίκους κάποιων μικρών χωριών, ενώ το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο ή/και σκοτεινό. Μην ξεχνάμε πως οι Τούρκοι πριν εισβάλλουν οριστικά στην Μεγαλόνησο μας φρόντισαν πρώτα να εγκαταστήσουν εποίκους και να δημιουργήσουν θέμα μειονότητος στην περιοχή που σήμερα αποτελεί την παράνομα κατεχόμενη Κύπρο.

Δεν μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον έχοντας στην εξουσία μία κυβέρνηση που ήδη έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία και την ονομασία της, που υποθάλπει τις έριδες και τις διαμάχες στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, που αγνοεί και καταστρέφει τα νησιά μας και την ίδια ώρα "μεριμνά" για την αθρόα προσέλευση μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων. Κυρίως δεν μπορούμε να αισιοδοξούμε όταν ξέρουμε πως την τακτική της σημερινής κυβέρνησης ακολούθησαν κατά το παρελθόν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά θα ακολουθήσουν και στο μέλλον και οι επόμενες που είναι του αυτού πνεύματος.

Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα από την καλοκαιρινή ραστώνη στην οποία είμαστε βυθισμένοι και η οποία διαδέχθηκε την χειμερία νάρκη στην οποία βρισκόμασταν προηγουμένως, σε έναν ατελείωτο φαύλο κύκλο ύπνου και αδιαφορίας που εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως χαρακτηρίζει την συντριπτική πλειοψηφία του έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου