Ακόμα ένα αχρείαστο κόμμα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/08/2015

Ακόμα ένα αχρείαστο κόμμα

Από ότι φαίνεται η διαφαινόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει η αιτία να "γεννηθεί" ακόμα ένα κόμμα στην πατρίδα μας, για να προστεθεί στα πολλά που έχουν δημιουργηθεί και δεν έχουν ωφελήσει σε τίποτε τον τόπο. Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποστηρίζουν σωστά την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο προτείνουν να υλοποιηθεί είναι ανέφικτος και παντελώς λάθος.

Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πολιτικό πρόγραμμα, ούτε άλλη προσέγγιση στα προβλήματα του τόπου, όπως άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο θα αποκοπούν. Οι προθέσεις τους σε ότι αφορά στα εθνικά ζητήματα παραμένουν ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς κατά καιρούς έχουν εκφράσει θέσεις πολύ επικίνδυνες για την εθνική ανεξαρτησία.

Επιπλέον οι αθεϊστικές απόψεις τους είναι επιζήμιες σε ότι αφορά στην Ορθόδοξη πίστη που είναι το θεμέλιο του Ελληνικού έθνους, όπως επίσης είναι αμφίβολες οι προθέσεις που έχουν στα θέματα της παιδείας. Ας μην ξεχνάμε πως, πέρα από τα οικονομικά, ο τόπος έχει πολύ σπουδαιότερα ζητήματα που έχουν ατονίσει ή βρίσκονται σε τραγικά λανθασμένη κατεύθυνση εξαιτίας των πολιτικάντηδων που διαφεντεύουν την πατρίδα μας.

Τα μισθοφορικά προδοτικά μέσα ενημερώσεως στην χώρα μας προβάλλουν όποιο κόμμα πρόκειται να βλάψει την χώρα ή όποιο εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα αυτών που το χρηματοδοτεί. Κανένα κόμμα από αυτά που βρίσκονται στο κοινοβούλιο ή από αυτά που προβάλλουν τα presstitute μέσα ενημερώσεως δεν υπηρετεί το συμφέρον της πατρίδος.

Ας σκεφτούμε πολύ σοβαρά το μέλλον του τόπου μας, γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μέλλον μας και κυρίως με το μέλλον των παιδιών μας. Ερωτώ κάτι σαφές και συγκεκριμένο: Αν μία μέρα διαπιστώναμε πως πάσχουμε από μια σπάνια ασθένεια που θα μας οδηγήσει στον θάνατο, δεν θα κινούσαμε γη και ουρανό για να βρούμε τον κατάλληλο γιατρό προκειμένου να μας θεραπεύσει; Θα μέναμε σε αυτούς που ξέραμε ή σε αυτούς που είχαμε ακούσει μέχρι εκείνη την στιγμή;

Στην πολιτική, που είναι κι αυτή άμεσα συνδεδεμένη με την επιβίωσή μας, γιατί δεν λέμε να ξεκολλήσουμε από τους απατεώνες που μάθαμε από την μικρή μας ηλικία; Ας θυμηθούμε τι έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας σε περιπτώσεις σαν την δική μας: Στραβός σε πέτρα έκατσε και εκεί είναι ο κόσμος όλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου