Προετοιμαστείτε... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/02/2017

Προετοιμαστείτε...

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 σήμερα και οι περισσότερες τηλεοπτικές συζητήσεις, καθώς και η ειδησιογραφία της ημέρας περιστρέφονται γύρω από το -τάχα- κοινό μέτωπο των δανειστών σε βάρος της Ελλάδος.

Ωστόσο η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματα. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση σε εξέλιξη και δεν αναμένουμε τίποτε άλλο παρά μόνο την αποκάλυψη ενός ακόμα κεφαλαίου από το εφιαλτικό και κακόγουστο σενάριο, που συνέγραψαν από κοινού οι Δυτικοί και οι εν Ελλάδι πολιτικάντηδες υπάλληλοί τους στα franchise κόμματα-παραρτήματα.

Η τεχνητή "απελπισία" για την μη εξεύρεση λύσης (και) στην σημερινή συνεδρίαση του eurogroup, σε συνδυασμό με την ανελέητη προπαγάνδα των τελευταίων ημερών σχετικά με την αναγκαιότητα της παραμονής στο ευρώ, προετοιμάζει ψυχολογικά τους παθητικούς νεοέλληνες για το επόμενο βήμα, που είναι η αναγκαστική συνεισφορά-κατάσχεση από ό,τι έχει απομείνει στους τραπεζιτικούς λογαριασμούς τους.

Οι σημερινοί κυβερνώντες είχαν εξαγγείλει αυτό το μέτρο από τον καιρό που βρίσκονταν στην αντιπολίτευση και τώρα έφθασε η ώρα να το υλοποιήσουν ως κυβέρνηση. Ήδη, με το πρόσχημα των οφειλών, έχουν μέχρι στιγμής κατασχέσει χρήματα από 430.000 τραπεζιτικούς λογαριασμούς και από ό,τι φαίνεται είναι ζήτημα ημερών-εβδομάδων-μηνών(;) το να επεκτείνουν αυτήν την τακτική σε όλους ανεξαιρέτως τους λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών.

Κανείς από αυτούς που προπαγανδίζουν τόσο χυδαία και ψευδώς την παραμονή στο ευρώ δεν τολμάει να μιλήσει για αυτό το ενδεχόμενο και μάλιστα με στοιχεία. Αλλά πώς περιμένετε να μιλήσει κάποιος όταν η περιουσία του είναι είτε στο εξωτερικό ή μακρυά από τις τράπεζες;

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την ανάγκη για εθνική αφύπνιση και κυρίως να σταματήσουμε να δεχόμαστε άσκεφτα ό,τι αναμασάει ο κάθε προδότης μισθοφόρος του συστήματος που καταστρέφει την Χώρα. Μέχρι και οι σάτυροι (δεν είναι λανθασμένη η χρήση της λέξεως) γελωτοποιοί, που θεωρούν πως κάνουν πολιτική σάτιρα, αποφάσισαν τις τελευταίες εβδομάδες να υποστηρίξουν μετά πάθους το ευρώ. Αναρωτιέστε ακόμα το γιατί;

Έχει πολλή μεγάλη σημασία το ποιος θα οδηγήσει την Ελλάδα πίσω στο Εθνικό νόμισμα. Η επιστροφή στην Δραχμή χωρίς ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος θα είναι εξίσου καταστροφική με την παραμονή στην ευρωζώνη.

Μόνο αυτοί που έχουν δώσει όρκο ζωής στον Θεό προκειμένου να προχωρήσουν στην αναβίωση της πολιτικής του Μοναδικού Έλληνα Κυβερνήτη Ιωάννου Α. Καποδίστρια μπορούν να οδηγήσουν σε αυτήν την πορεία της απελευθέρωσης της Πατρίδος. Κάθε άλλη απόπειρα θα είναι «εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου