Ο τραγικός νεοέλληνας

Είναι απίστευτο το πόσο αφελείς(;) και επιπόλαιοι είναι στην πλειοψηφία τους οι νεοέλληνες. Πάνω από 5.000 πολίτες μεταβίβασαν τα χρέη τους προς το Δημόσιο στον απατεώνα αυτο-αποκαλούμενο "κροίσο" και "σωτήρα της Ελλάδος", που -όπως θα έπρεπε να θυμάστε- καταφέρθηκε με βάναυσο και σκαιό τρόπο εναντίον των συμπολιτών μας που έχουν οποιαδήποτε μορφής αναπηρία.

Είναι ακόμα πιο τραγικό -εάν και εφ' εφόσον αληθεύει το δημοσίευμα- το ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη διώκει τον τέως διοικητή του ΟΑΕΕ, που σήμερα είναι υποδιοικητής στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, επειδή ο Οργανισμός δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα του απατεώνα "σωτήρα της Ελλάδος".

Η κατάσταση είναι απελπιστική, εάν συνυπολογίσουμε το ότι οι εχθροί της Ελλάδος και το προδοτικό πολιτικό καθεστώς συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία προς την διάλυση της Πατρίδος μας και τις γεωπολιτικές εξελίξεις, που θα επιφέρουν αλλαγή των συνόρων μας.

Δεν μπορεί σαν λαός να είμαστε τόσο αφελής και ανόητος! Δεν έχουμε καμία δικαιολογία! Κάποτε οι Πατέρες μας κατέβασαν από τα δένδρα τους απολίτιστους και βάρβαρους προγόνους των Φράγκων και των Λατίνων. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν οι απόγονοί τους να πέφτουν τόσο εύκολα θύματα κάθε λογής απατεώνα, τσαρλατάνου, προδότη ή/και καιροσκόπου.

Έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη πως το 2017 δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ωστόσο, δεν θα έχουμε καθόλου καλή κατάληξη ως Έθνος εάν συνεχίσουμε αυτήν την τραγική τακτική της ανευθυνότητας. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα της ιστορικής συγκυρίας που βιώνουμε, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά που θα υποστεί η Ελλάδα μας.

3 σχόλια:

 1. Πλησιάζει η ώρα που δεν περίμενα και δεν ήθελα να έρθει...ήρθε η ώρα να ανεβούμε εμείς επάνω στα δέντρα.
  O TEMPORA! O MORES!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στήν χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλλέα, ενδημούν δύο κυρίως είδη απατεώνων: οι νόμιμοι ( ή "έξυπνοι') καί οι παράνομοι (ή "βλάκες"), οι οποίοι όμως εποφθαλμιούν τούς οπαδούς-υποστηρικτές ό ένας τού άλλου. Τό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τής Ελλάδος που νέμεται τήν εξουσία ελέω βλακείας τών ανθελλήνων που τό στηρίζουν, είναι οι "νόμιμοι" ενώ ο Σώρρας καί οι περί αυτόν είναι οι "βλάκες" οι οποίοι μέ τίς χοντράδες τους λίγο-λίγο αποκαλύπτονται! Διαλέγετε καί παίρνετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι και αξιοθρήνητο να βλέπεις ακόμα και ορθόδοξους(?) Ιερείς με το Σταυρό
  φορεμένο να παρευρίσκονται στις συνελεύσεις του...Δηλαδή, δε γνωρίζουν τι
  έχουν επιλέξει το μέγεθος της ιερωσύνης που αντιπροσωπεύουν εκθέτωντας τον εαυτό τους?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.