Ίμια: Χθες και σήμερα το αυτό! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

29/01/2017

Ίμια: Χθες και σήμερα το αυτό!

Σήμερα, 29 Ιανουαρίου 2017, το πρωί, Τουρκική πυραυλάκατος με επιβαίνοντα τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, Hulusi Akar, περιέπλευσε στην περιοχή γύρω από τα Ίμια συνοδευόμενη από φουσκωτά σκάφη Τούρκων στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων.

Στην περιοχή κατέφθασε άμεσα η Ελληνική κανονιοφόρος "ΚΡΑΤΑΙΟΣ" και μετά από τις σχετικές διαβουλεύσεις οι Τούρκοι αποχώρησαν με κατεύθυνση την Αλικαρνασσό.

Η Τουρκική εχθρική και προκλητική κίνηση δεν είναι καθόλου τυχαία και σίγουρα θα έχει συνέχεια. 21 χρόνια μετά από την απαράδεκτη εικόνα τόσο της πολιτικής, όσο και της στρατιωτικής ηγεσίας της Πατρίδος μας, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς και γι' αυτό τα γεγονότα επαναλαμβάνονται.

Εάν τότε μας είχαν φανεί προδοτικές οι ενέργειες της κυβέρνησης και των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, σήμερα τι μπορεί να πει κανείς; Όταν μέσα στο στράτευμα συμβαίνουν σημαντικές προκλήσεις σε βάρος του Έθνους και τιμωρούνται με αστείες αλλά και σκανδαλώδεις ποινές, τότε τι μπορούμε να περιμένουμε;

Οι άρπαγες γείτονές μας (Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί) έχουν καταλάβει το έλλειμμα της Εθνικής πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας και είναι έτοιμοι να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος σε βάρος της Ελλάδος.

Αυτό που πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε είναι πως η παραμικρή απώλεια Ελληνικών εδαφών θα είναι εξαιτίας όλων μας! Κανείς δεν θα έχει απολογία αν συμβεί το οτιδήποτε γιατί είτε με την ανοχή, είτε με την αδιαφορία, ή, ακόμα χειρότερα, με την σύμφωνη γνώμη τους, οι νεοέλληνες ενθαρρύνουν τους προδότες της Πίστεως και της Πατρίδος στο επαίσχυντο έργο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου