Άσχετη/οι, ανίκανη/οι, ή απλά θεατρίνα/οι; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/10/2016

Άσχετη/οι, ανίκανη/οι, ή απλά θεατρίνα/οι;

Η πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην(;) μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία».

Που ζει, αλήθεια, η συγκεκριμένη κυρία; Σήμερα ανακάλυψε το τι ισχύει στην Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια; Αυτή η κατάσταση ισχύει πολύ πριν να ασχοληθεί με την πολιτική ... ο πατέρας της! Πόσες φορές και σε πόσους διαφορετικούς τόνους δεν έχουμε γράψει και δεν έχουμε φωνάξει για την κατάλυση της δημοκρατίας; Εκείνη το θυμήθηκε τώρα, κατά την άτυπη προεκλογική περίοδο, προκειμένου να πείσει τον Ελληνικό λαό για τις "ανησυχίες" που δεν είχε ως υπηρέτης του συστήματος;

Επιτέλους, που θα πάει αυτή η κατάσταση; Φτάνει πια με τους μεγαλόσχημους και "επώνυμους σωτήρες" -λες και όλοι οι Έλληνες δεν έχουμε επώνυμο- που βάλθηκαν να "ταΐσουν" τις προσωπικές τους μικροπροσδοκίες με το πτώμα του σάπιου προδοτικού πολιτικού συστήματος!
Φτάνει πια με τις θεατρινίστικες επισκέψεις στο Άγιον Όρος ανθρώπων, που δεν είναι πιστοί ούτε στο Θεό, ούτε στους ανθρώπους!
Φτάνει πια με τους άνανδρους υποκριτές, που κινούνται παρασκηνιακά και ύπουλα χωρίς ποτέ να ομολογούν το τι πιστεύουν και σε τι αποσκοπούν!
Φτάνει πια με τους "μετανιωμένους" και τους "πατριώτες", που μόνο ονειρεύονται δόξα και χρήμα!
Φτάνει πια με την υποκρισία και τα δήθεν "ανθρώπινα δικαιώματα", που διασφαλίζουν αποκλειστικά και μόνο τους σεξουαλικά (και όχι μόνο) διεστραμμένους, τους ανώμαλους και τους αλλόθρησκους!
Φτάνει πια με την κακομοιριά και την δήθεν αφέλεια των ψηφοφόρων, που είναι έτοιμοι να κάνουν και πάλι ό,τι τους προστάξει η τηλεόραση και τα social media!

Πόσο ακόμα θα αντέξει ένας τόπος που διώκει μετά πάθους και σε κάθε ευκαιρία το σωστό, το καλό, το όμορφο, την αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου