Άλλο Έλληνας, άλλο Ελληνοποιημένος! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/10/2016

Άλλο Έλληνας, άλλο Ελληνοποιημένος!

Με αφορμή τις δηλώσεις και την απόφαση ενός ποδοσφαιριστή που δεν είναι Έλληνας, αλλά ονομάστηκε Έλληνας μόνο και μόνο για να αγωνιστεί σε μία Εθνική ομάδα που δεν αγάπησε ποτέ και δεν πρόσφερε τίποτε απολύτως -εκτός από σοβαρά λάθη που στοίχησαν ακριβά και δυσφήμιση με τις άσκεφτες αποβολές του σε κρίσιμα παιχνίδια- πρέπει να επισημάνουμε κάτι πολύ σημαντικό, που η παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα μας υποχρεώνει να το λησμονούμε.

Ο μοναδικός τρόπος για να χαθεί ένας λαός είναι μέσω της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του, που επιτυγχάνεται με την νόθευση που προκύπτει από την ανάμιξή του με άλλους λαούς και φυλές. Αυτό που προσπαθεί μανιωδώς το διαβόητο Ένα τους εκατό, που καταδυναστεύει ολόκληρο τον πλανήτη, είναι η εξάλειψη της εθνικής ταυτότητος από όλα τα έθνη.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός ισχυρίστηκε πως «Δεν με σέβεται κανείς. Από την στιγμή που δεν με σέβονται στην Ελλάδα ποιος ο λόγος να συνεχίσω στην Εθνική». Όμως πρέπει να τονίσουμε πως ο σεβασμός κερδίζεται, mr. José LIoyd Holebas, και δεν απαιτείται. Αλλά πώς θα σεβαστεί κανείς κάποιον που όχι απλά δεν αγάπησε, αλλά σε πολλές περιπτώσεις περιφρόνησε με τον τρόπο του την ομάδα, που συμβολίζει το Ελληνικό Έθνος;

Στα πλαίσια της υποκριτικής "πολιτικής ορθότητος" (political correctness), που επεβλήθη παγκοσμίως από τους Φράγκους, ξεχάσαμε το τι σημαίνει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και φοβόμαστε ακόμα και να ψελλίσουμε την αλήθεια. Η διαστροφή καθιερώθηκε ως φυσιολογική κατάσταση από τους πάσης φύσεως διεστραμμένους (σεξουαλικά ή μη), το ανήθικο έγινε νόμιμο από τους αήθεις νομοθέτες και το ψέμα βασιλεύει ως η νέα αλήθεια!

Καιρός να αποχωρούν σιγά-σιγά από όλους τους τομείς, όχι μόνο από τον αθλητισμό, όλοι όσοι θέλουν μια νοθευμένη Ελλάδα. Ήρθε ο καιρός να μετρηθούμε! Ήρθε ο καιρός να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι! Ήρθε η ώρα να δούμε ποιος έχει το θάρρος να ομολογήσει την όντως Αλήθεια, δηλαδή τον Χριστό μας, και ποιος «παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς» αναμασώντας τις δυτικοφερμένες κοσμοθεωρίες.

2 σχόλια:

  1. Πολυ σωστο το αρθρο.Και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ οι επιτυχιες σταματησαν οταν αρχισαν οι ελληνοποιησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατέρας του Χολέμπας είναι Έλληνας και η μητέρα του Ουρουγουανή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή