Μύθοι και σενάρια επιστημονικής φαντασίας... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/06/2016

Μύθοι και σενάρια επιστημονικής φαντασίας...

Από την ημέρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας, ο μισθοφορικός δυτικός Τύπος και τα ανήθικα προπαγανδιστικά μέσα ενημερώσεως(;) έχουν επιδοθεί σε μία τρομοκρατία του λαού, που την συνοδεύουν με οχετούς ψεμμάτων.

Ακούγονται και διαδίδονται πολλοί μύθοι σχετικά με το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου, που ωστόσο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ... "ευσεβείς πόθοι" των υποστηρικτών της φασιστικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Ο μεγαλύτερος μύθος αφορά στους Σκωτσέζους, που -όπως ισχυρίζεται ο δυτικός Τύπος- θα επιχειρήσουν να αποσχιστούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και να παραμείνουν στην Ε.Ε. Η αλήθεια, όμως, είναι πως η απόφαση αυτή δεν εκφράζει όλους τους Σκωτσέζους, αλλά αποτελεί την ιδιωτική πρωτοβουλία της υπηρέτριας των Βρυξελλών, της πρώτης υπουργού (δεν αποκαλείται πρωθυπουργός στην Σκωτία) και προβοκατόρισσας Nicola Ferguson Sturgeon.

Ένας άλλος μύθος είναι πως στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει πολιτικό χάος και πως το Βρετανικό Κοινοβούλιο δεν θα εγκρίνει την απόφαση του δημοψηφίσματος. Ακόμα ένα ψέμα, αφού μέχρι και ο ευρωτραφής Cameron έσπευσε να δηλώσει πως «Δεν μπορεί να υπάρχει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Είμαι σαφής και το υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε σήμερα [σημ. ΜΒΒ: Δευτέρα 27/6/2016] το πρωί, ότι η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή. Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά δεν πρέπει να στρέψει την πλάτη του στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Πρέπει να καθορίσουμε το είδος της σχέσης, που θέλουμε να έχουμε από τώρα και στο εξής με την Ε.Ε.».

Η μόνη αλήθεια, που ακούγεται και γράφεται, είναι πως οι φασίστες δυτικοί θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να πιέσουν τους Βρετανούς πολιτικούς, ώστε να αγνοήσουν την λαϊκή βούληση. Ήδη οι προβοκάτορες οίκοι αξιολόγησης προχώρησαν σε αρνητικές αξιολογήσεις της Βρετανικής οικονομίας, ενώ τα κερδοσκοπικά funds και οι οικονομικοί εγκληματίες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, προσπαθούν και πιέζουν την στερλίνα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και ζεστό, όχι μόνο από μετεωρολογικής απόψεως. Η Ε.Ε. δεν είναι πια αυτή που γνωρίζαμε τόσα χρόνια, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της -από το 1958- αμφισβητήθηκε τόσο έντονα αλλά και έμπρακτα από κάποιον Ευρωπαϊκό λαό. Η μικροψυχία και η κακία των "Ευρωπαίων" Φράγκων φαίνεται από όλες τις αντιδράσεις τους, αλλά και από την αστεία και παιδική σκέψη να καταργήσουν τα Αγγλικά από επίσημη γλώσσα της Ενώσεως! Επιτέλους, πόσο μωροί μπορεί να είναι οι Λατίνοι πολιτικάντηδες;

Ο κόσμος οφείλει να ξυπνήσει και να παραδειγματιστεί από τους Βρετανούς. Πρέπει όλοι να βάλουν στην άκρη τα μικροσυμφεροντίδιά τους και να σταθούν ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ως δούλοι της καθημερινότητος και του καταναλωτισμού!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ... ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου